MINE VARSEL på disse UKULTURENE som undergraver vårt demokrati skal ut til det norske folk og verden fra EIDSVOLLS PLASS og livestreames til hele verden på engelsk.

Jeg jobber meget aktivt om dagen med å få på plass RETTSHJELP til å SAKSØKE den norske stat og Larvik kommune og denne grupperingen av leger her i Larvik m. flere, og MINE VARSEL og det JEG HAR AVDEKKET koblet til UKULTURER av SOSIALT DYSSFUNKSJONELLE mennesker som samarbeider om sine nettverk og utførelse av hets, ekskluderings strategier unnfallen het og som aktivt bruker vårt trygdesystem og rettssystem medie osv osv., disse varsel SKAL ut til det norske folk.

Jeg er i ferd med å søke om tid for demonstrasjon og informasjon om dette fra EISDVOLLS PLASS. NORGES viktigste arena for ytringsfrihet, jeg hadde vel ikke trodd at dette skulle bli nødvendig at MIN STEMME og MINE VARSEL som er helt avgjørende for NORGES NASJONALE SIKKERHET og liv og helse til det norske folk, at jeg skulle måtte gjøre dette for å få informasjonen og denne meget alvorlige saken ut til det norske folk.

FØLG MED OG BLI MED dette handler om NORGES fremtid og DIN FREMTID I NORGE.

DETTE SKAL JEG SELVSAGT LIVESTREAME TIL HELE VERDEN PÅ ENGELSK FOR FAKTISKE FORHOLD SÅ HANDLER DETTE OM VERDENS SIKKERHETEN OG VÅR EVNE TIL Å FORSVARE OSS MOT ONDSKAP OG TYRANNER OG DENNE FIENDEN PÅ INNSIDEN AV VÅRE DEMOKRATI!

HUSK JEG ER FAGPERSONEN SOM KAN DETTE OG SOM SKAPTE OPPRINNELIGE NAV » VI GIR MENNESKER MULIGHETER » og leverte på dette i nesten 15 år før JEG ble hetset ut av min jobb på det groveste fordi jeg varslet på disse ukulturene.

( Bildet av Eidsvolls Plass hentet fra STORTINGET.NO )

Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig produsent og drifter.

KONTAKT sivert.emil@coolz.tv TLF +47 98 41 14 99 COOLZTV MEDIACENTER

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer