NORGE trenger mitt #folkeTV

NORGE trenger mitt #folkeTV. VI er et U-land når det gjelder media, og hvordan norske kvinner og menn og barn, produsere seg selv i media og har tilgang til media. Dette skal TVvT.no » din TV kanal på nett » #folkeTV gjøre noe med. Undertegnede har utviklet dette digitale konseptet COOLZTV » we powerU » som er basen for dette #folkeTV. DU er invitert med som næringsdrivende, som kulturperson, som leder på alle nivåer, som engasjert menneske, et VANLIG MENNESKE, og i #folkeTV får du en trygg digital ramme og realisere deg i, hele deg den DU er, med alle dine » duppeditter » her er det plass for alle sosial intelligente mennesker som velger demokrati og talent/kjærlighet.

Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig produsent og drifter.

KONTAKT sivert.emil@coolz.tv TLF +47 98 41 14 99 COOLZTV MEDIACENTER

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer