NORGE trenger mitt lederskap!

COOLZTV MEDIACENTER LIVE

NORGE trenger mitt lederskap!

Jeg har kjempet profesjonelt i mer enn 20 år for NORGE vårt land og vårt demokrati og norske kvinner og menn og barns konstitusjonelle rettigheter og NORGE som brand og vår fremtid og næringsutvikling og velferd. HUSK JEG KAN NORGE » NAV`s far «

HØR HVA JEG HAR Å SI OM NORGE og denne » ONDSKAPSAKSEN » som har blitt styrt fra NORGE.

Jeg skal SAKSØKE DEN NORSKE STAT, denne saken er så omfattende og har referansepunkter til HELE MITT LIV, og hva jeg har AVDEKKET gjennom GROV HETS AV MEG fra min jobb i NAV etter nesten 15 år som ansatt. Disse UKULTURENE som hetser ekploaterer utøver MAKT og rapporterer oppad til POLITISKE FØRINGER, er slik jeg vurderer pr definisjon LANDSSVIKERE. Jeg sitter på detaljerte opplysninger om hvordan disse strukturene opererer på innsiden av vår TRYGDESYSTEM og POLITISKE SYSTEM. Disse menneskene og nettverkene er styrt av SOSIALT DYSSFUNKSJONELLE mennesker og deres radikaliserte nettverk, disse menneskene opererer som ren MAFFIA, og er ondskapsfulle tvers igjennom og nyter sin tilgang på » SÅRBARHET » og VANLIGE MENNESKER og utøver deres EKPLAOTERINGS STRATEGIER og HETS STRATEGIER med en overlagthet jeg ikke har sett maken til, og husk jeg er fagpersonen som kan SLIKE SUBKULTURER.

Disse UKULTURENE/SUBKULTURENE er direkte koblet til JONAS GAHR STØRES Arbeiderparti og ERNA SOLBERGS HØYRE, jeg anser disse » STATSMINISTERNE » SOM LANDSSVIKERE og disse har slik jeg vurderer KONSPIRERT ( samarbeidet ) for å opprettholde MAKT POSISJONER i NORGE, og bidratt aktivt i sin EKPLAOTERING av norske kvinner og menn og våre barns og vårt lands felles goder. Disse har brukt sine posisjoner og vårt land i egen vinning og utøvelse av makt.

MITT SØLKSMÅL MOT DISSE » STATSMINISTERNE «, vil endre NORGE for all tid og sikre vår fremtid. HUSK JEG ER NAV`S FAR og initierte og skapt den opprinnelige NORSKE VELFERDSSTATEN for å knuse disse UKULTURENE og produsere demokrati og motstandskraft i norske kvinner og menn og barn mot RADIKALISERING fra slike sosialt dysfunksjonelle mennesker som bare kan sine strategier og manipulering, og holder på så lenge de kommer unna med det. Slike ledere forstår ikke KONSEKVENSENE AV SINE HANDLINGER de er så psykisk syke at de tror de har MAKT og RETT til å utøve sine OVERGREP for det er det de gjør forgriper seg på alt og alle og nyter sin makt og sine overgrep, dette er ren » sex » for slike mennesker.

FØLG MED på #folkeTV vi redder NORGE fra disse UKULTURENE for all tid og sikrer våre barns fremtid.

Sivert Emil Skaarhaug

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer