24. september 2023

" din TV kanal på nett "

” Mitt mediekonsept er verdt mer enn FACEBOOK ! “

1 min read

FOLKEMØTE på #folkeTV TvvT.no Sivert prater om  hvordan vi best sikrer vårt LOKAL DEMOKRATI. DU kan bli med via RENDZVOUS, send mail « BLI MED « til sivert.emil@coolz.tv og jeg sender aktiveringslink i retur. Sivert

COOLZTV MEDIACENTER LIVE #folkeTV MELDING TIL NAVANSATTE og norske kvinner og menn! MIN SAK og MIN KAMP mot disse ” jævlene ” som har et NAKKEGREP på det norske demokratiet fra INNSIDEN og som er MINE VARSEL som skaper av NAV ” vi gir mennesker muligheter” gjennom 15år som statens forvalter AVSLØRER ALT og JEG har skapt LØSNINGEN. Sammen skal vi ikke bare redde det norske demokratiet og norske kvinner og menn og barn fra slike sosialt dyssfunksjonelle mennesker som skjermer hverandre og legger tilrette for sin ONDSKAP på alle nivåer i NORGE, vi skal redde vår WORLD. DENNE ONDSKAPEN STOPPER NÅ! Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig redaktør ceo COOLZ.TV MEDIACENTER #folkeTV TvvT.no “din TV kanal på nett” https://coolz.tv https://tvvt.no

COOLZ.TV MEDIACENTER “LIVE”

Do YOU want to help change the world?
I need investors and partners for my LIFE PROJECT now!

TORVET 1 on Tønsberg town square is the signature building that will help us do this job that MUST be done.

CALL ME tel. +47 98 41 14 99
Sivert Emil
ceo

Sivert