24. september 2023

" din TV kanal på nett "

MORGENKAFFEN med SIVERT EMIL

3 min read
MORGENKAFFEN med SIVERT EMIL kommer på TvvT.no #folkeTV nå i HØST, vi produserer vårt morgenTV med MINITRACK 4K og gratisstream programmet OBS til RESTREAM.IO til hele verden, enklere enn dette BLIR DET IKKE.
Hilsen SIVERT EMIL
COOLZ.TV MEDIACENTER ” we powerU “
#folkeTV TvvT.no ” din TV KANAL på nett ” #peoplemadeTV
 

COOLZ.TV MEDIACENTER “LIVE”

Do YOU want to help change the world?
I need investors and partners for my LIFE PROJECT now!

TORVET 1 on Tønsberg town square is the signature building that will help us do this job that MUST be done.

CALL ME tel. +47 98 41 14 99
Sivert Emil
ceo

Sivert 

TØNSBERGLIVET

 
Hele verden skal settes i stand til å fungere med egen person i det digitale, dette markedet er enormt og krever stor kunnskap om selve mennesket og hvordan man  fungerer best i sin digitale versjon, og dette krever stor kompetanse om kameraløsninger og hvordan man best sikrer og distribuerer digitalt innhold på web og i SoMe.

Denne kompetansen sitter COOLZTV MEDIACENTER på og ceo SIVERT EMIL SKAARHAUG, har en unik menneske og prosess kompetanse utviklet gjennom de siste 30 årene inngående bl.a gjennom prosjektleder jobb i Norges Gruppen, og som initiativtaker av selve ” prosess tanken, ARBEIDSLINJA  ” og NAV ” vi gir mennesker muligheter “. 

Dere som har fulgt med på ” MIN KAMP ” for NORGE vårt DEMOKRATI og nordmenns KONSTITUSJONELLE RETTIGHETER, dere forstår VIKTIGHETEN AV MITT PRODUKT.

Det å KVALITETSSIKRE verdens DEMOKRATI i det digitale, er helt avgjørende, og dette skal gjøres av VANLIGE MENNESKER I LEVD LIV. Alle bedrifter i hele verden må jobbe gjennom video og direktesendinger, i salg og kommunikasjon i sin daglige virksomhet, dette markedet er i  ferd med å eksplodere. 

BARN og UNGE må læres opp i realisering av sin egen digitale versjon, dette er mitt spesialfelt gjennom prosess konseptet powerU ” makes U empower U “

Mine samarbeidspartnere PTZOptics/HuddleCamHD, LiveU, Telestream/Wirecast, norske PA/Audio importører som BENUM og NORSKLYDTEKNIKK, og IT distributør ComLine, gir oss en plattform av tekniske løsninger som vi gjennom flere år har vært med på å utvikle. COOLZTV MEDIACENTER har basert sine produksjonssystemer på nettverk NDI og DANTE.

TA KONTAKT, vi har ingen tid å miste NORGE, våre barn og ungdommer, og voksne, næringsaktører, trenger vårt produkt og kompetanse.

Gjennom vår WORLD ( #WORLDsupportukraine #ourWORLDnews #WORLD2023) kampanje er vi godt igang og bringer vår kunnskap og tilstedeværelse og kjærlighet ut til hele verden, dette er den viktigste kampen vi kjemper, sammen skaper vi en bærekraftig ” WORLD ” gjennom video/direktesendinger produsert gjennom powerU og talent/kjærlighet som skaper dette SAMSPILLET GLOBALT, av mennesker som stoler på hverandre  gjennom relasjoner bygget nettopp på individets TALENT/KJÆRLIGHET, powerU.

Dette er egentlig ikke så komplisert, men vårt produkt er LØSNINGEN!

RING SIVERT for ytterligere info på tlf 98 41 14 99!

Vi klare for SUMMERSTREAMS fra vår region BLI MED gjennom hele sommeren kom bort til Sivert og Transiten eller TT`n i sommer og si hei til hele verden fra vårt sommerparadis.

FREDAGER er dagen for mine DAGSSEMINAR, ta kontak for info og avtale om seminar.

Dags seminaret holdes i COOLZTV MEDIACENTER Torpeveien 60, Helgeroa, og pris med enkel lunch inkl. mineralvann og kaffe er kr 1490,- Seminarets innhold er en innføring i mitt interaksjons og prosess konsept powerU ” makes U empower U “, og litt detaljer rundt TA transaksjons analysen og forståelsen av bedriftsdemokrati og sosial intelligens , hvordan man skaper en selvutviklende og selv ledende bedriftsorganisasjon. 

Alle kursdeltagere vil få mulighet til å bli kjent med meg og min kompetanse, dere vil dessuten få muligheten til å prate om hvordan powerU er produksjons basen for mitt digitale produkt, og hvordan dette samspillet mellom mine tekniske løsninger og powerU er veien til DIGITAL SUKSESS for din virksomhet.

Spørsmål ring SIVERT på tlf 98 41 14 99

Det er plass til maks 6 deltagere pr seminar, så bruk muligheten til å ta en helg i HELGEROA og start den tidlig sammen med meg.

hilsen SIVERT

KJØP DAGSSEMINAR HER

WEBSHOP er åpen fra 10.oo til 17.oo bare å ta kontakt for info og bestillinger. Ønsker du å bli sponsor og få markedsført din virksomhet rimelig og proft, eller være med i våre sendinger RING SIVERT på tlf 98 41 14 99. #folkeTV TvvT.no ” din TV kanal på nett ” 

COOLZTV MEDIACENTER

Sivert

#ourWORLDnews

#WORLDsupportukraine

#WORLD2023

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook