24. september 2023

" din TV kanal på nett "

COOLZTV MEDIACENTER ” vi prøvekjører MUSTANG FORD elektrisk. “

1 min read

Bestill prøvekjøring av FORD MUSTANG her SOLBERG BIL.

FREDAGER er dagen for mine DAGSSEMINAR, disse datoene er satt av i første omgang, 26/5 , 2/6 , 9/6 , 16/6 , 23/6 , 30/6.

Dags seminaret holdes i COOLZTV MEDIACENTER Torpeveien 60, Helgeroa, og pris med enkel lunch inkl. mineralvann og kaffe er kr 1490,- Seminarets innhold er en innføring i mitt interaksjons og prosess konsept powerU ” makes U empower U “, og litt detaljer rundt TA transaksjons analysen og forståelsen av bedriftsdemokrati og sosial intelligens , hvordan man skaper en selvutviklende og selv ledende bedriftsorganisasjon. 

Alle kursdeltagere vil få mulighet til å bli kjent med meg og min kompetanse, dere vil dessuten få muligheten til å prate om hvordan powerU er produksjons basen for mitt digitale produkt, og hvordan dette samspillet mellom mine tekniske løsninger og powerU er veien til DIGITAL SUKSESS for din virksomhet.

Spørsmål ring SIVERT på tlf 98 41 14 99

Det er plass til maks 6 deltagere pr seminar, så bruk muligheten til å ta en helg i HELGEROA og start den tidlig sammen med meg.

hilsen SIVERT

KJØP DAGSSEMINAR HER

WEBSHOP er åpen fra 10.oo til 17.oo bare å ta kontakt for info og bestillinger. Ønsker du å bli sponsor og få markedsført din virksomhet rimelig og proft, eller være med i våre sendinger RING SIVERT på tlf 98 41 14 99. #folkeTV TvvT.no ” din TV kanal på nett ” 

COOLZTV MEDIACENTER

Sivert

#ourWORLDnews

#WORLDsupportukraine

#WORLD2023

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook