23. september 2023

" din TV kanal på nett "

Sivert Emil Skaarhaug ” mitt NORDFJORDEID “

2 min read

Bildet du her ser er av Nordfjordeid og lia til høyre for og delvis bak cruiseskipet helt opp innover fjellet er min bestefars odelsgård Skårhaug/Skaarhaug. Denne eiendommen og dette med Vestlandet og fjord og fjell er slik jeg opplever i mitt DNA, og arvestoff. JEG opplever dette med TILHØRIGHET meget sterkt og at Skaarhaug er en del av meg og min identited og liv. Dette er jo ODEL, grunnen til at slekt etter slekt skal ha denne odelen og være dette stedet i hele sin slekt. For meg når jeg kjenner hele historien til min bestefar Sivert Andreas Skaarhaug og hvordan han frasa seg odelen og hva som skjedde i hans liv og hans families liv som var grunnen til dette, presser det seg frem en uunngåelig prosess for å ta tilbake denne tilhørigheten og posisjonen på Nordfjordeid, det er helt åpenbart. Mine døtre og jeg skal ha denne posisjonen det er vårt gene og vår slekts rett. DETTE ER ODEL DETTE ER IDENTITET OG TILHØRIGHET som er hele grunne til at vi har ODELSRETT i NORGE. FØLG MED denne prosessen er igang. Eiendnommen er på mange tusen dekar og masse utmark, er du en advokat som kunne tenke deg og jobbe med denne saken ta kontakt.

( Bildet tatt av Marco Ivanusic Drammen )

Og dere et lite tips, til dere som aktivt har bidratt til denne hetsen av meg fra min 14årig jobb i NAV og min posisjon i LARVIK, dere er alle avslørt og identifisert for hva dere har gjort, og disse politikerne og myndighets personene helt opp på øverste nivå i NORGE og medieaktører, jeg råder dere alle til å holde en meget lav profil fremover, denne rettsprosessen jeg er igang med kommer til å endre NORGE og verden for all tid!!..En ekte Skaarhaug eier sin integritet og de som forsøker å ødelegge denne vil alltid møte uunngåelige konsekvenser av ansvarliggjøring for sine handlinger. 

HETS og UKULTURER av sosialt dysfunksjonelle mennesker narsissiter skal ikke lenger ha et nakkegrep på det norske demokratiet og nordmenns konstitusjonelle rettigheter og det hjelper ikke at man er kvinne, kvinnelige narsissister er like ondskapsfulle som sine mannlige kolleger husk det. DETTE kan JEG alt om.Husk navnet Sivert Emil Skaarhaug JEG er ingen hvem som helst, mitt lederskap mine pedagogiske evner min kompetanse skal ikke bare endre NORGE men hele verden JEG er godt igang !!!

 

Sivert Andreas Skaarhaug.

Ser DU likheten VI skal sammen ta tilbake ALT!

Sivert Emil Skaarhaug. 

 

HUSK BUTIKKEN ER ÅPEN HVER DAG FRA KL 10.oo til 17.oo bare å bestille dine PTZOptics kamera m.m

COOLZTV MEDIACENTER 

Sivert

#ourWORLDnews

#WORLDsupportukraine

#WORLD2023

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook