24. september 2023

" din TV kanal på nett "

Sivert Emil Skaarhaug ” JEG skal redde det norske DEMOKRATIET ! “

1 min read

Det norske DEMOKRATIET er under angrep fra innsiden og har vært det i årtier. UKULTURER av SOSIALT DYSFUNKSJONELLE mennesker ( psykopater, narsissister ), har eglet seg in i MAKT POSISJONER, og skaper sine REGIMER av ekslpoatering og ren ONDSKAP, maktstrukturer som BRUKER aktivt vårt TRYGDESYSTEM, vårt RETTSYSTEM, PEDAGOGISKE GRENSESNITT, HELSEGRENSESNITT, MEDIA m.m.

Jeg har gjennom mitt mangeårige samfunnsengasjement og gjennom MIN OPPVEKST i en dyssfunksjonell familie med en NARSISSIST som ” far ” som gjemte seg i lærerrollen, skaffet meg en unik kompetansebase og ståsted for å knuse slike UKULTURER og redde det norske DEMOKRATIET og kvalitetssikre det mot slike nettverk av sosialt dysfunksjonelle mennesker for all tid.

HUSK BUTIKKEN ER ÅPEN HVER DAG FRA KL 10.oo til 17.oo bare å bestille dine PTZOptics kamera m.m. Sivert Emil Skaarhaug ceo COOLZTV MEDIACENTER #folkeTV TvvT.no https://coolz.tv https://tvvt.no ( litt dårlig lyssetting beklager det )

COOLZTV MEDIACENTER 

Sivert

#ourWORLDnews

#WORLDsupportukraine

#WORLD2023

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook