24. september 2023

" din TV kanal på nett "

“STØRE, denne GROVE HETSEN AV NAV`S FAR vil definere DEG!”

1 min read

“STØRE, denne GROVE HETSEN AV NAV`S FAR vil definere DEG!” Dette er en MELDING ti lJOANS GAHR STØRE Norges nåværende STASMINISTER fra det norske VELFERDSSTATS SKAPER Sivert Emil Skaarhaug, VARSLEREN som ble hetset at min offentlige tjenestemanns rolle og aktivt holdes ute av ytringsrommet i NORGE av regjeringen og mainstream media i NORGE. Sivert Emil Skaahraug ceo COOLZTV MEDIACENTER HELGEROA NORWAY 

Velkommen til sendinger hverdager fra kl 10.oo til 17.oo, BLI MED live send SMS til 98 41 14 99 kode ” BLI MED ” legg ved din mailadresse og jeg sender deg link til dagens RENDEZVOUSESSION hvor du kan gå LIVE sammen med oss fra din laptop/desktop bare å klikke på linken du får tilsendt fra oss.

Sivert

#ourWORLDnews

#WORLDsupportukraine

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook