24. september 2023

" din TV kanal på nett "

TvvT.no ” verden er ikke den ONDSKAPEN mainstream media forsøker og gi inntrykk av “

2 min read

Jeg håper DU får med deg hva som skjer i verden og ALT det positive?.. og at du legger merke til hvordan disse MAINSTREAM medieaktørene i NORGE kommuniserer sin ONDSKAP og FRYKT daglig og at dette IKKE stemmer med VIRKELIGHETEN, for verden ER faktisk på vei inn i denne bærekraftige WORLD, TvvT.no og #folkeT er en aktiv og levende del av.

Jeg har gjennom mange år helt fra jeg initierte og skapte NAV fra 2002, jobbet MÅLRETTET i NORGE med og knuse disse UKULTURENE i NORGE av sosialt dysfunksjonelle mennesker narssisister som har et nakkegrep på det norske demokratiet, hvor mainstream media er en av disse nettverkenes viktigste manipulerings verktøy.

Man dekker seg bak koblinger til departement og bak temaet redaktørstyrt, men sannheten er at ALT handler om DEFINISJONSMAKT og KONTROLL og disse sentrale personene med makt hvor mange av disse er sosialt dysfunksjonelle narsissister tror de har MAKT til å DEFINERE SITT ” DEMOKRATI “.

Dette avslører disse, forsøket på og undergrave relasjonen mellom USA og KINA er et klassisk eksempel på dette.

NORGEs DEMOKRATI MÅ KVALITETSSIKRES mot disse nettverkene av ren ONDSKAP og vi som er sosial intelligente og har evnen til å elske og forstå våre talent, skal EIE NORGE i fremtiden vi er basen for det norske DEMOKRATIET, sosialt dysfunksjonelle løgnere har skal ikke ha noen plass i det norske demoktratiet.

 

Velkommen til sendinger hverdager fra kl 10.oo til 17.oo, BLI MED live send SMS til 98 41 14 99 kode ” BLI MED ” legg ved din mailadresse og jeg sender deg link til dagens RENDEZVOUSESSION hvor du kan gå LIVE sammen med oss fra din laptop/desktop bare å klikke på linken du får tilsendt fra oss.

Sivert

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook