TvvT.no ” det jobbes med MIN SAK mot den norske stat i dag “

Ingen ordinær sending i dag, det jobbes med MIN SAK mot DEN NORSKE STAT og disse UKULTURENE av SOSIALT DYSFUNKSJONELLE MENNESKER ( PSYKOPATER ) og NARSISSTER som har et NAKKEGREP på det norske demokratiet, disse skal fjernes og NORGES demokrati sikres.
FØLG MED oppdatering i denne meget alvorlige saken kommer på kanalen utover høsten. Disse fraksjonene forsøker aktivt og trenere denne meget alvorlige saken, og bruker alle midler til å dekke overfor sine kriminelle handlinger og GROVE HETS av meg.
 
Tusenvis av nordmenn har gjennom disse årene jeg leverte på. ” MITT NAV “, vært utsatt for det samme mange av disse lederne sørget jeg for ble fjernet og fratatt mulighet til å jobbe med personal.Jeg vil dessuten fokusere betydelig på NRK`s aktive rolle i alt dette, og hvordan denne statlige medie organisasjonen er en ” STAT I STATEN ” og tilogmed undergraver vår STORTINGPRESIDENTS YTRINGSFRIHET i beste sendetid. Det er helt utrolig hvordan denne medieaktøren opptrer og er så frakoblet og arrogant at de ikke en gang forsøker å legge skjul på hva de driver med. Dette bekrefter ALT ang denne UKULTUREN og denne organisasjonens totalt manglende sosiale evner og forståelse av sitt mandat og land og samtid. VÅKN OPP NORGE ER IKKE DET LANDET DU TROR DET ER, husk mine varsler og at disse aktivt holdes tilbake av mainstream media VG og NRK.
 
ansvarlig produsent

TvvT.no ” næringsaktører i HELGEROA tiden for å PARTNERUP er NÅ !”

TvvT.no ” din TV kanal på nett

COOLZTV MEDIACENTER 

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post TvvT.no ” vi ønsker innholdsprodusenter til vår TV kanal #folkeTV