TvvT.no “ingen ordinær sending i dag”

TvvT.no “ingen ordinær sending i dag”

Det jobbes i studio i dag, ny produktlinje og kamera på vei inn PTZOptics 4K, Antelope Audio, og prosjekt jobbing etablering av våre første COOLZTV MEDIACENTER, vi har ingen tid å miste vi må sikre norsk næringsliv vårt produkt og autentisk digital innholdsproduksjon som bygger bedriftsorganisasjonen og ansatte, og samtidig markedsfører virksomheten og dens produkt og bygger varige relasjoner globalt og i lokalmiljøet, som hjelper virksomheten og rekruttere bygge helse og motivasjon, og tjene penger, og skape en bærekraftig WORLD.

Sivert

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post TvvT.no ” litt refleksjoner over dagens NYHETSBILDET”