TvvT.no ” NRK sprer aktivt FRYKT og RUSSISK PROPAGANDA “

NRK sprer aktivt FRYKT og RUSSISK PROPAGANDA, i dagens nyhetssending løfter man aktivt frem dette TERRORREGIMET og deres ” ansikt “, og slik jeg vurderer det, gjøres dette for å spre FRYKT i det norske folk for å begrense støtten i det norske folk til UKRAINA. Dette er fullstendig uakseptabelt, denne statlige mediekanalen må legges ned umiddelbart. 

I dagens nyhets sending blir ting formidlet på en måte som om ting er endret fra RUSSLANDS side, for en som følger denne krigen i detalj daglig og leverer rapporter to ganger om dagen dirkete fra den UKRAINSKE HÆR, kan jeg bekrefte at ingenting er endret. Den samme argumenteringen de samme trusselen er der og har vært der fra krigens begynnelse.

Det har vært snakk om mobilisering i RUSSLAND fra dag en, og atomtrusselen har alltid vært levende i denne narsissisten PUTINS retorikk, han begynner nå å se at hans FRYKTRETORIKK ikke lenger har den samme effekten, det er derfor meget betenkelig det NRK gjør, nettopp og forsøke og forsterke PUTINS FRYKTRETORIKK, gjennom sin formidling. Dette ser verdens etterretninger, dette undergraver aktivt NORGES integritet globalt.

Verden har lenge sett hva NRK driver med, så takket være bl.a TvvT.no og undertegnede, har deres formidling ikke lenger den samme effekt, og NRK representerer ikke lenger NORGE i verdens nyhetsbilde. Det gjør tvert imot mer og mer TvvT.no, som når ut til hele verden med vår aktive formidling spesielt på LinekdIn. Vi når HELE VERDEN, og ALLE VET at vi har vår base i NORGE.

Jeg ser en flott endring hos flere norske representanter, Jonas har våknet, flere av våre representanter fra FORSVARET er tydelige og flinke, og styrker aktivt vår kampvilje og moral og støtte til UKRAINA og demokratiets verdier.

UKULTURENE av sosialt dysfunksjonelle mennesker narsissister på innsiden av vårt demokrati blir for hver eneste dag som går mer synlig. Snart står disse ALENE IGJEN med sin FRYKTRETORIKK og aktiv PRO RUSSISKE frykt formidling.

Er DU bekymret ta kontakt vær med i våre daglige sendinger, og vi prater om disse problemstillingene og jeg bidrar med hele meg og all min kunnskap om krigen i UKRAINA og slike ledere som PUTIN, som jeg kan alt om.

Sivert

Sendingen vises under, se også TWICH embed på siden og Youtube under på forsiden ellers Facebook

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post TvvT.no JOIN ME LIVE THURSDAY.