DIN EGEN NETTV KANAL.

Norsk næringsliv og verdens næringsaktører, står overfor sine største utfordringer noen sinne. DIGITALISERING handler om så mye mer enn bare de tekniske løsningene.

Det kan være vanskelig for deg som nærings leder og bedriftseier og se MULIGHETENE inn mot dette grensesnittet.

La COOLZTV MEDIACENTER og vår egen TV kanal hjelpe deg med hele prosessen og gjerne levering av produksjonene daglig, med egen LIVE produsent fra vårt mediecenter.

“Mange kokker mye søl ” er et begrep vi kjenner godt alle sammen, og i denne sammenheng kan det at man faktisk ikke vet hva man driver med, gjøre mer skade enn nytte.

COOLZTV MEDIACENTER kan kommunikasjon/salg/kunde behandling/organisasjon/HR/psykaitri/opplæring/rekruttering/og digital innholdsproduksjon. På toppen av dette har vi de riktige tekniske løsningene i vår WEBSHOP, og vår egen distribusjonskanal TV kanal om du måtte ønske å få litt hjelp med å vise dine produksjoner frem til verden og NORGE.

Vi setter i disse dager sammen vårt produksjonsoppsett, og bygger teamet som skal hjelpe våre kunder i de daglige sendingene, etterhvert som avtalene kommer inn.

Oppsettet er for oss identisk med slik vi til daglig produserer vår egen TV kanal TvvT.no ” din TV kanal på nett “

Vi setter opp en egen PRODUSENT til ditt firma, og hjelper deg med de daglige produksjonen og samkjører dine avdelinger og under leverandører du måtte ønske å ha med LIVE.

Vårt system WIRECAST PRO, gjør det mulig for oss å bringe inn remote TV studioer via WEBSTREAM og det vi kaller RTMP PULL link via et system vi aktivt bruker som du selv lager konto på RESTREAM.IO. Her kan alle TV STUDIOENE som inngår i DIN EGEN NETTV KANAL, samles i vårt produksjons program for videre streaming til DIN EGEN NETTV KANAL og gjerne også direkte til TvvT.no ” din TV kanal på nett ” vår TV kanal for distribusjon til seerne.

Vi leverer ALT du trenger av tekniske løsninger til oppsett av ditt TV STUDIO og full opplæring i hvordan du gjør din del i den daglige driften av DIN EGEN NETTV KANAL.

Har du lyst til å høre mer ringer du SIVERT EMIL SKAARHAUG og COOLZTV MEDIACENTER på TLF 98 41 14 99.

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT