UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT

18.00  06.08.2022 regarding the Russian invasion

Directly translated in google  to NORWEGIAN today join our efforts here https://facebook.com/tvvt.no

Ære til Ukraina! Den hundre og sekstifijerde dagen av den ukrainske nasjonens heroiske motstand mot den russiske militærinvasjonen fortsetter. Video (talsmann for generalstaben til de væpnede styrker i Ukraina Oleksandr Shtupun) Situasjonen har ikke endret seg i retningen Volyn og Poliske. Trusselen om at fienden skal lansere missil- og luftangrep fra territoriet og luftrommet til republikken Hviterussland er fortsatt. I Siverskyi-retningen utførte fienden artilleriild nær Yanzhulivka, Mykolaivka og Iron Bridge i Chernihiv-regionen, samt nær Novaya Huta i Sumy-regionen.

Fienden gjennomførte ikke aktive offensive operasjoner i Kharkiv-retningen. Han brukte tønne- og rakettartilleri for å beskyte distriktene Prudyanka, Duvanka, Zolochiv og ytterligere 27 bosetninger. Utførte luftangrep nær Verkhniy Saltov, Lebyazhy og Husarivka. I Slavyansk-retningen utførte fienden brannskader fra tønne- og jetartilleri i områdene til bosetningene Velyka Komyshuvakha, Suligivka, Dovgenke, Dolyna, Mazanivka, Adamivka, Karnaukhivka, Kurulka, Rydne, Dibrivne, Hrushuvahaak, Bogorodicne og May. Separate enheter av fienden prøvde å avansere til området i den vestlige utkanten av Bogorodichny, de lyktes ikke, de trakk seg tilbake.
Fienden utførte ikke offensive operasjoner i Kramatorsk-retningen. Avfyrt fra stridsvogner og artilleri nær Siversk, Serebryanka, Verkhnokamyansky, Dronivka, Donetsk, Hryhorivka, Riznyvka, Mykolaivka, Spirnyi, Zvanivka, Pereizny, Kalenyky, Dolyna og Vyimka. I retning Bakhmut ble det registrert fiendtlig beskytning nær Bakhmut, Soledar, Zaytsevo, Yakovlivka, Kodem, Yuriyvka, Bakhmutsko, Berestovo, Pokrovsky og Ivangrad. Russiske angreps- og hærfly slo til nær Zaitsevo, Soledar, Bakhmut, Berestovo og Yakovlivka.
Okkupantene prøvde å forbedre den taktiske posisjonen i retningene Stryapivka – Bakhmutske, Pokrovske – Soledar, Pokrovske – Bakhmut, Volodymyrivka – Yakovlivka, Vidrodzhenka – Vershina, Pokrovske – Vershina. I alle de angitte retningene ble fienden resolutt slått tilbake av ukrainske soldater og trakk seg tilbake. I Avdiivka-retningen beskuttet fiendens tønne- og rakettartilleri distriktene Avdiivka, Piskivy, Netailovo, Nevelsky og New York. Overgrepsfly fra okkupantene opererte nær New York, Krasnohorivka, Piski og Maryinka.
Med offensive handlinger prøvde de russiske inntrengerne å bryte gjennom forsvaret av troppene våre i retning Spartak – Avdiivka, Vesele – Pisky, Novoselivka Druga – Krasnohorivka, Oleksandrivka – Maryinka, Kyrylivka – Pavlivka og Prechistivka – Novomayorske. Ukrainske soldater påførte fienden betydelige tap og presset dem tilbake. I retningene Novopavlivskyi og Zaporizhzhia utførte fienden beskytninger nær Novomykhailivka, Shevchenko, Velika Novosilka, Zaporizhzhia, Zaliznychny, Novodanilivka, Zeleny Pol og Charivny. Han utførte luftangrep i områdene Temyrivka, Mali Shcherbaki, Novoandriivka, Vilne Pole, Novosilka, Vugledar, Pavlivka og Prechistivka.
I South Buz-retningen prøver fienden å holde de okkuperte stillingene og hindre forsvarsstyrken i å skape gunstige forhold for å gjenoppta offensiven og frigjøre det midlertidig erobrede territoriet ved systematisk å bruke tilgjengelige midler for brannskade langs kontaktlinjen og i dybden av forsvaret. Okkupantene brukte hærfly til streik nær Andriivka. Luftrekognosering av området ble aktivt utført av ubemannede luftfartøyer.
Fire sjøbaserte kryssermissilskip er i beredskap for bruk av høypresisjonsvåpen i vannet i Svartehavet. Det er fortsatt en trussel om missilangrep på militære anlegg og infrastrukturelementer over hele Ukrainas territorium. Ikke ignorer luftangrepssignaler. Tro på de væpnede styrkene i Ukraina! Sammen skal vi vinne! Ære til Ukraina!
Previous post TvvT.no “BLI MED på tur “
Next post TvvT.no “NOTODDEN BLUES FESTIVAL den ultimate musikkopplevelsen for alle aldersgrupper “