TvvT.no ” NORGE er styrt av SOSIALT DYSFUNKSJONELLE mennesker “

TvvT.no ” NORGE er styrt av sosialt dysfunksjonelle mennesker ”
 
JEG har gjennom min jobb i NAV og den NORSKE STAT i 14 år avdekket, ALT om NORGE og hvorfor NORGE har verdens høyeste sykefravær og arbeidsuførhet, og jeg har funnet løsningen som redder NORGE og nordmenn fra diss REGIMENE av SOSIALT DYSFUNKSJONELLE mennesker som har et NAKKEGREP på nordmenn! Har du spørsmål ang min video og hva jeg forteller RING MEG på tlf 98 41 14 99 hilsen Sivert Emil Skaarhaug, jeg tar gjerne turen til din bedrift og holder foredrag og hjelper dere i gang som egen “Gevinst/powerU ” bedrift og blir denne ultimate bedrifts organisasjonene som produserer helse mental robusthet og blir super effektive og produktive.
 
COOLZTV MEDIACENTER WEBSHOP https://coolz.tv
 
TvvT.no ” din TV kanal på nett ” ansvarlig produsent

Last ned TOR her!

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT