UKRAINA ” Jonas Gahr Støre i Kyiv fredag “

Bra Jonas,men en ting er helt klart du kan ikke KJØPE deg fra sannheten om NORGE og dine nettverk av sosialt dysfunksjonelle mennesker som manipulerer og aktivt undergraver det norske samfunn og vårt DEMOKRATI, og som er PRO RUSSISKE i hele sin fremtreden og aktivitet fullstendig uakseptabelt.

Fint at vi endelig forplikter oss til å støtte UKRAINA de sloss for vårt DEMOKRATI og VERDIER og DØR FOR OSS hver eneste dag!!!..

Sivert

#WORLDsupportukraineI den vanskelige tiden med frihetskamp står ekte venner som Norge ved Ukraina. Diskutert med Jonas Gahr Støre ytterligere sanksjonspress mot aggressoren, ytterligere forsvarsstøtte. Problemene med å gjenoppbygge staten vår etter krigen ble berørt. Det er viktig for oss at herr statsminister besøkte områdene som ble berørt av den russiske okkupasjonen i Chernihiv-regionen og så konsekvensene av forbrytelser med egne øyne. Takk for besøket og kraftfull hjelp til staten vår. Vi kommer aldri til å glemme det.

Previous post TvvT.no “HAAKS summerstream fredager kl 18.oo på Facebook “
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT