VI må sikre det norske DEMOKRATIET nå!

Få med deg sendingen i TvvT.no torsdag link her i posten, JEG forteller hvordan mitt unike produkt COOLZTV ” we powerU ” er løsningen, din egen netTV kanal for din virksomhet. Her kan du slå sammen HR/personal/salg/markedsføring og rekrutterings kostnadene dine og du vil på toppen skape et digitalt vindu for din virksomhet som gjør deg til en MEDIEBEDRIFT du kan tjene masse penger på.

COOLZTV MEDIACENTER er din samarbeidspartner som gjør dette mulig.

BLI MED i sendingene mine gjennom hele sommeren fra brygga i HELGEROA lørdager, RADIO fredager/søndager, og hele uka fra kl 10.oo til 17.oo hverdager. I sommer kan du markedsføre dine produkt sommerbutikk, butikk i TvvT.no land fra Jomfruland i søre vest til Drammen over Notodden Kongsberg i nord øst HELT GRATIS !!!

For avtale om nettopp dette ring gjerne og avtale oppmøte i studio eller mot meg på brygge i HELGEROA lørdager.

Sivert

Previous post VOLODOMYR ZELENSKYJ has a message for U!
Next post TvvT.no JOIN ME LIVE FRIDAY