Søndag er dagen for frisk luft & jobb.

BLI MED meg SIVERT fra brygga i HELGEROA lørdager, markedsfør dine produkt, virksomhet, dagens meny, event, konsert HELT GRATIS!

Vi er LIVE på våre side både Facebook og  Youtube og Twitch COOLZTV.

COVERBAND FESTIVALEN

NOTODDEN BLUES FESTIVAL

Søndag er ALLTID dagen for å gå min runde, fantastisk flotte uteområder her rundt HELGEROA. Når jeg går er jeg som mest kreativ, det jobbes aktivt med mitt eget kamera produkt som skal på sikt distribueres til hele verden koblet mot mitt digitale konsept COOLZTV ” we powerU “.

4K og selvfølgelig SDI/HDMI/USB og NDI hx. Dialogen er igang med flere produsenter, og de har alle ønsket i flere år å bli koblet direkte mot mitt komplette digitale konsept rettet mot vanlige mennesker, og dette med egen netTV kanal.

Nå har DU muligheten til å bli med som partner,  jeg skal ha min WEBSHOP og mitt MEDIACENTER som inkluderer digitalt showroom/TV STUDIO og lager distribusjon, og butikk, og kurs/konferanse lokaler for opplæring i digital produksjon for alle bransjer, og typer virksomheter/aktiviteter.

Spennende? RING SIVERT i dag for ytterligere info ang hvordan du kan bli PARTNER,  eller om du er interessert i min COOLZCAM 4K NDI kameraserie 12X / 25X / 31X

Mine solbriller finner du her.

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT