” BLI MIN SPONSOR og støtt meg i kampen for kjærligheten “

Hver dag hele mitt liv har jeg kjempet for kjærligheten og mot ondskapen. Gjennom hele min oppvekst mot jævelen som ødela min mors liv og vår familie. I hele mitt musikalske virke og i mine jobber har dette vært fokus, og dere vet alle hva JEG har levert på i alle disse årene.

Nå i voksen alder skal alt realiseres, og kjærligheten befestes i alle som forstår kjærlighet og ondskapen i verden skal isoleres og nøytraliserer. JEG er godt gang, på alle plan ikke minst igjennom disse siste ukene og denne forferdelige krigen i UKRAINA og #WORLDsupportukraine, og mitt engasjement ansvarliggjør og nøytraliserer fake news og propaganda fra RUSSLAND. Mitt produkt og mediasenter som skal realiseres her i HELGEROA hvor jeg bor, og min TV kanal TvvT.no og dette folkeTV konseptet jeg har skapt, krever kapital og jeg trenger derfor din hjelp, fordi jeg ønsker å ha handlingsfrihet til å kun fokusere på det viktigste, nemlig å hjelpe mennesker og utvikle sitt talent og sin kjærlighet i seg selv til seg selv og de de elsker, og bli uinntagelige for ONDSKAP. 

Denne kampen er den viktigste kampen vi kjemper, vi må sammen skape vår bærekraftige WORLD i møte med klimaendringer, som fører til endringer i alle verden strukturer innen næring og makt og ledere og vanlige mennesker er løsningen. Derfor må vanlige mennesker gjøres mentalt robuste fulle av kjærlighet og trygge til å følge sitt talent.

Dette er min livsoppgave, pedagogen Sivert Skaarhaug som min mor og som min bestefar Sivert senior, skal jeg fullføre denne jobben men trenger din hjelp. Økonomiske gaver og sponsorer gir meg handlingsrom og frihet og uavhengighet. 

Mitt medieselskap skal gi vanlige mennesker de beste og billigste tekniske løsningene for å kunne være med å realisere egen digital verdi og bli innholdsleverandør til TvvT.no, for å få til dette trenger jeg sponsorer og gaver slik at jeg kan hjelpe mennesker å gjøre dette rimeligst mulig, gjennom egen realisering av digital verdi og bli en levende del av mitt TvvT.no, og gjennom veiledning og kunnskap om produksjon og mitt interaksjons konsept Gevinst/powerU, vil mennesker få et nytt liv og bli mentalt robuste og trygge på å forfølge og utvikle sine talent.

Sivert Skaarhaug

Bli giver/sponsor og du er en levende del av mitt produkt og gjør en stor forskjell og hjelper aktivt til.

Bruk knappen under her.
Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT