UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT

06.00 1.06.2022 regarding the Russian invasion

Directly translated in google  to ENGLISH join our efforts here https://facebook.com/WORLDsupportUKRAINE

 

Den nittiåttende epoken med det ukrainske folks heroiske motstand mot den russiske militærinvasjonen har begynt. I retningene Volyn og Polissya fortsetter enheter fra de væpnede styrkene i Republikken Hviterussland å utføre oppgaver for å styrke beskyttelsen av den ukrainsk-hviterussiske grensen i Brest- og Gomel-regionene. Det iverksettes tiltak for å kontrollere kampberedskapen til enkelte enheter og militære enheter. I nordlig retning utfører fiendtlige enheter ingeniørutstyr av posisjoner i områdene til noen bosetninger i Bryansk-regionen, i en avstand på omtrent 3 km fra Ukrainas statsgrense.

Angriperen avfyrte et Su-35-missil mot Bilopillya, Sumy-regionen. Artilleriild skadet i området til bosetningen Seredyna-Buda, Sumy-regionen. I Slobozhansky-retningen fortsatte fienden å fokusere sin innsats på å opprettholde sine posisjoner og gjennomføre rekognosering. I Kharkiv-retningen skjøt fienden fra tønne- og jetartilleri mot bosetningene Oleksandrivka, Slatyne og Tsyrkuny. Han slo til med helikoptre fra hærens fly i områdene i bosetningene Vesele og Ternov.
I slavisk retning omgrupperte fienden troppene sine. Som et resultat av tapene tok han noen enheter i Dovhenkyi-distriktet til byen Izyum for gjenoppbygging. For å styrke beskyttelsen og forsvaret av logistikkruter, styrket han gruppen i landsbyen Kupyansk ved å flytte den taktiske bataljonsgruppen. Han gjennomførte rekognosering av stillingene til troppene våre ved hjelp av Orlan-10 UAV i områdene til bosetningene Izyum, Pervomaisky og Velyka Komyshuvakha. I Donetsk-retningen fokuserer aggressorens enheter, med støtte fra luftvåpenet, sin innsats på å gjennomføre offensive operasjoner.
For å påføre tap og utarme personellet til troppene våre, skyter fienden langs kontaktlinjen. fra mortere, artilleri og flere rakettkastere. Reparerte jernbanebroovergangen i området til bosetningen Kupyansk for å gjenopprette logistikkforsyningen til jernbanegrenen Kupyansk – Lyman. I Lyman-retningen forsterket fienden enheter og omgrupperte dem. Med støtte fra Ka-52-helikoptre går offensiven i retning av elvemunningen – den gamle karavanen, kampene fortsetter.
I Severodonetsk-retningen utførte angriperen angrepsoperasjoner i de nordlige, sørlige og østlige distriktene i byen Severodonetsk. I Bakhmut-retningen prøver fienden å fjerne enheter av troppene våre fra deres posisjoner i distriktene Belogorovka og Vrubivka. Han brukte angreps- og hærfly i bosetningene Komyshuvakha, Berestov og Nirkove.
I Zaporozhye-retningen utførte fienden ingeniørarbeid for å forbedre befestningene til den andre forsvarslinjen. Han flyttet til området for bosetningen Vasylivka til tankbataljonen T-62 og til den motoriserte infanteribataljonen. I retningene Avdiivsky, Kurakhivsky og Novopavlovsky holder fienden sine okkuperte posisjoner, og påfører brannskader med mortere og artilleri.
I South Bug-retningen er fiendens hovedinnsats fokusert på å opprettholde de okkuperte posisjonene og skape ytterligere forsvarslinjer. I områdene til bosetningene Mykolayivka, Novopavlivske og Shiroke utførte han massiv beskytning fra flere rakettoppskytere, artilleri og mortere. I vannet i Svartehavet og Azovhavet fortsetter skip fra Svartehavsflåten til den russiske føderasjonen å utføre oppgaver for å isolere området med fiendtligheter og blokadefart.
Stormen rev fra ankeret 2 fiendtlige marineminer. Den ene ble båret av bølgene til kysten av Odesa, hvor den ble nøytralisert av spesialister fra marinens subversive team, den andre ble sprengt av soldatene våre rett til sjøs. En bærer av marinebaserte kryssermissiler av typen “Caliber” er klar til å bruke missilvåpen i Svartehavet.
I løpet av de siste 24 timene har ni fiendtlige angrep blitt slått tilbake i Donetsk og Luhansk, to stridsvogner, tretten artillerisystemer, åtte pansrede kampkjøretøyer og seks fiendtlige kjøretøyer har blitt ødelagt. I sør, i Kherson- og Mykolaiv-regionene, utgjorde tapene til de russiske okkupantene, i tillegg til militært utstyr, rundt sytti mennesker. Vi tror på krigere! La oss vinne sammen! Ære til Ukraina!

 

Previous post TvvT.no JOIN ME LIVE WEDNESDAY
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT