UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT

06.00 10.05.2022 regarding the Russian invasion

Directly translated in google  to ENGLISH join our efforts here https://facebook.com/WORLDsupportUKRAINE

Den syttiseksende dagen av det ukrainske folkets heroiske motstand mot den russiske militærinvasjonen begynte. En fullskala væpnet aggresjon mot Ukraina fortsetter. Fienden gjennomfører offensive operasjoner øst i landet vårt for å etablere full kontroll over territoriet til Donetsk- og Luhansk-regionene og opprettholde landkorridoren mellom kl. disse områdene og den okkuperte Krim. Fienden fokuserer hovedinnsatsen til luftfartsgruppen på å støtte handlingene til enheter i den østlige operasjonssonen: i retningene Slobozhansky, Donetsk og i området til Azovstal-anlegget.

Artilleri fortsetter å bli brukt langs nesten hele kontaktlinjen. Det er stor sannsynlighet for missilangrep på sivil og militær infrastruktur i hele Ukraina. Muligheten for sabotasje ved den kjemiske industrien i Ukraina med ytterligere anklager om enheter fra Ukrainas væpnede styrker er ikke utelukket.
I retningene Volyn og Polissya tok ikke fienden aktiv handling. Det ble ikke funnet tegn til dannelse av offensive grupper. Enkelte enheter av de hviterussiske væpnede styrker utfører oppgaver for å dekke den ukrainsk-hviterussiske grensen i Brest- og Gomel-regionene.
I nordlig retning fortsetter fienden å gi økt beskyttelse av den ukrainsk-russiske grensen i Bryansk- og Kursk-regionene. Han avfyrte flere jetfly mot grensebosetningene Velyka Pisarivka, Bilopillya, Krasnopillya og Yunakivka i Sumy-regionen.
Det forventes at fienden vil fortsette å demonstrere langs statsgrensen til Ukraina for å begrense handlingene til enheter fra de væpnede styrker i Ukraina og forhindre deres omgruppering i andre områder. I Slobozhansky-retningen opprettholder fienden visse styrker og midler for luftforsvar i Belgorod-regionen i full beredskap for bruk. Den fortsetter å fokusere sin innsats på forsvaret av de okkuperte grensene for å forhindre fremrykning av enheter av våre tropper mot statsgrensen til Ukraina. Gjennomfører luftrekognosering.
I Izyum-retningen fylte fienden opp ammunisjon, drivstoff og logistikk. Fienden fortsetter å forberede seg på offensive operasjoner i områdene Lyman og Severodonetsk. Kampene fortsetter for bosetningene Voevodivka, Toshkivka og Nyzhne i Severodonetsk-distriktet i Luhansk-regionen, samt Kamyanka i Yasynuvata-distriktet i Donetsk-regionen.
I Mariupol fortsetter fienden å ødelegge infrastrukturen til Azovstal-anlegget med artilleri og luftangrep. Kampene fortsetter. Fienden utførte ikke aktive fiendtligheter i South Bug-området. Han skjøt mot enheter av troppene våre. Forbereder gjenopptakelse av angrepsoperasjoner for å forbedre den taktiske situasjonen.
Fiendtlige skipsgrupper fortsetter å utføre oppgaver for å isolere kampområder, gjennomføre rekognosering, lansere missilangrep på viktige objekter av sivil og militær infrastruktur i vår stat, støtte enheter i kystretningen og blokkere sivil skipsfart.
I løpet av dagen før i Donetsk- og Luhansk-regionene slo forsvarere av Ukraina tilbake femten fiendtlige angrep, ødela ett luftvernmissilsystem, 9 stridsvogner, 3 artillerisystemer, 25 enheter pansrede kampkjøretøyer, 3 enheter spesialteknisk utstyr og 3 fiendtlige enheter. kjøretøy. Vi tror på Ukrainas væpnede styrker! Sammen til seier! Ære til Ukraina!

 

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post TvvT.no JOIN ME LIVE TUESDAY