TvvT.no ” påsken 2022 “

Vi er live og levende gjennom hele påsken med fokus på UKRAINA og våre venner der og det UKRAINSKE FOLK, og vårt fantastiske DIGITALE PRODUKT COOLZ ” we powerU ” som for hvert minutt som går forandrer verden for all tid og skaper vår bærekraftige WORLD !! DU er invitert med hele veien!

Vår WORLD campaign 2022 trappes opp etter påske og vi skal aktivt spre kjærlighet og knuse ondskap og stå sammen med VOLODOMYR ZELENSKYJ og det UKRAINSKE folk i kjærlighet og kampen mot ONDSKAPEN. Denne kampen er VÅR KAMP mot ONDSKAPEN og for en BÆREKRAFTIG VERDEN og fremtid!

Denne kampen må vi vinne og SKAL vi vinne, vi er allerede godt gang.

JEG kommer aktivt til å oppfordrer verdens befolkning til å vise PEOPLESPOWER 24/7, gjennom fysisk tilstedeværelse meg et aktivt kjærlighetsbudskap uten noen form for vold eller opptøyer kun stillhet og tilstedeværelse og fysisk vise verdens SOSIALT DYSFUNKSJONELLE LEDERE som denne RUSSISKE PRESIDENTEN at VI EIER VERDEN og at han vil bli KNUST av KJÆRLIGHETEN vi ER!

Jeg oppfordrer alle til å være med å støtte og spre budskapet på alle arenaer vi har ingen tid å miste!

Sivert 

live HAPPY EASTER from NORWAY

Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT