UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT

06.00 16.03.2022 regarding the Russian invasion

Directly translated in google  to ENGLISH join our efforts here https://facebook.com/WORLDsupportUKRAINE

 

Operasjonell informasjon pr. 06.00 den 16.03.2022 angående den russiske invasjonen Den tjueførste epoken med det ukrainske folkets heroiske motstand mot den russiske militærinvasjonen begynte. Tilstanden, posisjonen og arten av forsvarsstyrkenes handlinger har ikke endret seg vesentlig i løpet av det siste døgnet. De væpnede styrker i Ukraina klarte å påføre ødeleggende slag mot grupper av okkupasjonsstyrker på midlertidig okkuperte territorier i Ukraina og, i noen områder, til motangrep. I følge resultatene fra dagen før, på grunn av handlingene til luftforsvaret til Air Force of the Armed Forces of Ukraine, ble tre fly (to av dem Su-34) ødelagt. I tillegg ble ett helikopter, tre operativt-taktiske UAV-er og to kryssermissiler skutt ned. Ytterligere informasjon er for tiden under avklaring.

Luftforsvarets fly fortsatte å skyte rakett- og bombeangrep mot bakkemål. Ni luftangrep ble utført på kolonner med utstyr og klynger av okkupasjonstropper. Okkupasjonsmakten fortsetter å skyte rakett- og bombeangrep mot infrastrukturen og tettbefolkede områder i ukrainske byer.
Fienden fortsetter å bære tap på retrett i visse områder. Okkupantenes hovedinnsats er fokusert på å konsolidere og opprettholde tidligere okkuperte grenser og forsvarsområder. Husk at vår styrke ligger i sannheten! La oss vinne sammen! Ære til Ukraina!
 
Previous post UKRAINSKE HÆR MILITÆR RAPPORT
Next post MICROMEDIA.WORLD ” it works ! “