NORGE og NATO må ha en mye tøffer linje i UKRAINA krisen og ikke vise feighet eller frykt!

Er det noe SOSIALT DYSSFUNKSJONELLE ( PSYKOPATER/NARSISSISTER ) nyter, så er det å være i posisjon til å påføre mennesker lidelser og død. Disse lederne representert i PUTIN og LUKASCHENKO må stoppes med makt. De har igjeng og igjeng vist at de er villige til å intimidere og spre frykt og drepe. Dette bør være nok for oppegående ansvarlige ledere til å forstå dette alvoret og denne kampen som også er vår NÅ!!.. Feighet og å vise svakhet er livsfarlig!! Disse JÆVLENE må knuses med alt vi har det er ingen vei utenom!

Det å stå å se på at disse ondskapsfulle lederne dreper og intimiderer  sprer frykt og ikke kunne stoppe dette, ødelegger vår MORAL og vårt samfunn. Her har verden gått i en pandemi i over to år, og blitt kuet av myndigheter, og dette spekulerer selvsagt disse ondskapsfulle lederne i. JEG  HOLDER NORSKE MYNDIHGETER ANSVARLIG FOR VÅR SIKKERHET og godttar ikke  denne pro Russiske holdningen som dekker for PUTINS og LUKASCHENKOS handlinger. Det er et folks ansvar og fjerne uansvarlige ledere i sitt land, diktatur eller ikke, er du innbygger i et land med slike sosialt dyssfunksjonelle ledere som bare er ondskap  og du ikke  sørger for å fri ditt land fra slike jævler er du medskyldig. 

Jeg hetser ikke RUSSERE, og PUTIN og LUKASCHENKO og deres allierte  er min fiende og  må fjernes, men deres innbygger brukes og er også med ansvarlige i å la disse bruke deres land til disse kriminelle handlingene og denne ondskapen.

NORSKE MYNDIGHETER og NATO må gjøre mye mye mer og ikke vise feighet og frykt men utøve makt og sikre oss og vårt demokrati NÅ. Det er bare en vei og det er å bekjempe disse JÆVLENE representert i disse lederne med alt vi har NÅ, hvis ikke vil verden holde NORGE  og NATO ansvarlig for all tid.

PUTIN og LUKASCHENKO har helt åpenbart gått over en grense som slike frakoblede mennesker ofte gjør, hvor de er inne i det jeg anser for  en slags RUS(eller kall det gjerne psykose ),, hvor nytelsen av sin makt posisjon blir så heftig at de ikke ØNSKER og komme ut av den. Slik psykisk syke mennesker som LUKACHENKO og PUTIN slik jeg vurderer det, må stoppes med TVANG !!

Sivert Emil Skaarhaug 

Previous post UKRAINE is all about the fight for LOVE!
Next post HUSK jeg har varslet på disse SOSIALT DYSFUNKSJONELLE lederne i flere år !!