HVORFOR bidrar FN til destabilisering og frykt?

Hvorfor bidrar FN til å spre frykt og panikk og avmakt i denne krisa verden står i akkurat NÅ??
Jeg oppfordrer alle vestlige etterretninger til å se på hvem som deler disse rapportene og timingen. Dette er slik jeg vurderer det en del av en strategi.
PST dette MÅ dere sjekke og CIA.. Det handler om verdens sikkerhet.
Alt skjer mellom ørene på mennesker og det er viktig at du ikke lar deg stresse av alt dette og bare har fokus på de nære ting, alt dette med planeten vår ordner seg!!!
Min WORLD campaign har vært igang leeeenge, det er jo derfor jeg har så fokus på dette med WORLD ( sustainable world ), mange av disse MANIPULATORENE og SOSIALT DYSFUNJSONELLE menneskene i verden som blir mer og mer synlig nå i denne krisa i UKRAINA, og disse fraksjonene koblet mot RUSSLAN og HVITERUSSLAND, har en slik agenda og skap frykt avmakt rett og slett gjøre mennesker handlingslammede og lette og styre og kontrollere. Derfor har media et stort ansvar for IKKE og bidra til å ta fra mennesker trygghet og handlingskraft og kjærlighet i seg selv til seg selv og sitt talent og de de elsker.
FN er den siste organisasjonen i verden som skal bidra til dette, og jeg har sett et mønster leeeenge på at timingen av disse KILMAKATASTORFE SENARIOENE prenteres alltid koblet til forsterking av å spre frykt i verdens befolkning.
VÅKN OPP verdens vestlige etteretninger PST, CIA , MI5 , MOSSAD nå må dere følge med i timen !!!!!
Hva skjer i FN ??
Previous post VÆR VÅKEN OG OVER VÅKEN
Next post UKRAINE is all about the fight for LOVE!