DET HANDLER OM VÅR NASJONALE SIKKERHET.

Vi må sammen RYDDE OPP I NORGE nå og komme igang og bygge et TALENTUTVIKLENDE og KJÆRLIGHETSFREMMENDE samfunn. Vi ser hva som skjer i verden og det er helt avgjørende at vi isolerer ondskap og subkulturer i vårt eget land, slik at vi kan stå sammen i prosessen mot å isolere ONDSKAPEN i verden og skape denne BÆREKRAFTIGE verdenen vi alle er så avhengige av, hvor ONDSKAP og EKPLOATØRER ikke har noen plass.

Husk dette har JEG VARSLET på inngående og forsøkt å få den informasjonen jeg sitter på ut til det norske folk, dette har disse INNENFORSKAPSNETTVERKENE i NORGE sittet på bl.a NRK BRENNPUNKT og VG og holdt denne informasjonen aktivt fra det norske folk, og min jobb som skaper av NAV allerede fra 2002, og at jeg kvalitetssikret den norske stat og var lojal overfor min arbeidsgiver, gjorde at jeg ble hetset ut av min jobb på det groveste tilbbake i 2015/16 akkurat mistet min mor, nåværende arbeidsminister Hadia Tajik har jeg forsøkt og komme i kontakt med slik at hun kunne rydde opp i denne store urett UTEN AT HUN HAR LØFTE EN FINGER.

Dette forteller meg at disse SUBKULTURENE disse UKULTURENE som har et jerngrep på NORGE fra innsiden av den norske stat og vårt demokrati også er i Arbeiderpartiet, min sak forsøkes og holdes ute av det offentlige rom aktivt også av nåværende arbeidsminister og regjering. Dette forteller meg at STØRE og ERNA har et felles mål og strategi og har hatt dette helt siden ERNA kom til makta!!..

Løgn og svik og det og svikte sine egne og lojale arbeidstagere som meg er IKKE OK, og disse menneskene MÅ ANSVARLIGGJØRES.

Norge kan ikke ledes av inhabile halvkorrupte manipulatorer med en egen agenda som er villig til å undergrave våre verdier og demokrati og gjemme seg i myndighetsroller og lederroller på innsiden av den norske stat.

Sivert Emil Skaarhaug
TvvT.no ” din TVkanal på nett “
temasiden er hets.no

#norway #welfarestate #nav

Previous post WORLD SUPPORT UKRAINE.
Next post EVIL HAS NO PLACE IN A SUSTAINABLE WORLD!