TELYS er et must !

SØNDAGS FROKOST er TELYS, hvem var det som skapte dette fantastiske produktet? Hvert år selges det millioner av telys og denne stemningen gir tusenvis av norske hjem varme i kropp og sjel.

For meg startet dette som nyskilt alenefar, med to herlige døtre som var med meg i ALT også på  spillejobb i helgene. Når vi skulle endelig ta helg på søndag,  var det en hellig stemning hos oss når TELYSENE tentes og frokosten var på bordet og vi  endelig kunne slappe av og det VAR  søndag. 

Så TELYS for meg er denne stemning mine barn og jeg skapte sammen VÅR FAMILIE, og kanskje spesielt koblet til min spillepartner gjennom 15 år Les og hans rolle sammen med oss og musikken hvor jentene mine alltid var med på jobb hvor de til og med stod i SPILLEKONTRAKTA, og de fikk alltid super behandling og ofte sin egen KELNER.

SØNDAGENE VÅRE var hellige og for meg vil søndagen alltid være mine barn og meg og Les….

Når jeg ble headhuntet inn i NorgesGruppen, og jobbet som prosjektleder med kvalitet, var noe av det første den gang kvalitetssjef i konsernet  EGIL NYAAS  gjorde, å koble mot mine døtre. Dette fordi han visste at jeg hadde omsorgen og var alenefar, så jentene mine ble også der inkludert hele veien og var alltid med og fikk service og gjerne litt ekstra, av EGIL. Han ble som en bestefar for mine jenter. 

Igjen søndager var dagen vi LANDET og tente TELYS, for DA hadde vi utrette ALT SAMMEN den uka ,og gjorde oss klar sammen  for neste uke..

Sivert Emil

Previous post FHI ansatte får drapstrusler.
Next post TvvT.no “JOIN our WORLD CAMPAIGN” LIVE Monday.