Nå må norske investorer kjenne sin besøkelsestid!

Nå SKAL TvvT.no ” din TVkanal på nett ” FOLKE TV KANALEN ut til hele det norske folk i første omgang og så videre ut i verden. Dette produktet JEG HAR SKAPT har et absurd potensiale så nå MÅ norske INVESTORER kjenne sin besøkelsestid.

Alle mennesker må HA DETTE VERKTØYET, realisere sin DIGITALE VERDI, bruk sitt DIGITALE JEG aktivt i relasjonsbygging og salg/markedsføring av egen virksomhet/produkt, til informasjonsarbeid og FRIVILLIG ARBEID, på alle nivåer i samfunnet.

powerU ” makes U empower U “, er et meget godt utprøvet interaksjons konsept, som skaper handlingskraft og  ansvarliggjøre og fremmer helse og trygghet på alle nivåer i virksomheten og samfunnet forøvrig. HUSK JEG ER INGEN HVEM SOM HELST jeg skapt den norske VELFERDSMODELLEN fra 2002 av og opprinnelige NAV ” vi gir mennesker muligheter “, og jeg sikret VERDIKJEDEN i NorgesGruppen og utviklet powerU, som PROSJEKTLEDER gjennom 6 år fra 1997.

RING IDAG Sivert Emil på tlf 98 41 14 99, og vi kommer gang med vært første TV STUDIO og legger en 5 års plan.

Sivert Emil

 

 

Previous post Take control over YOUR energy bill!
Next post FHI ansatte får drapstrusler.