FHI ansatte får drapstrusler.

Liten tvil om at SOSIALT DYSSFUNKJSONELLE mennesker i samfunnet vårt, utnytter dette grensesnittet mot pandemien og menneskers uttrygghet i forhold til VAKSINERING og dette vaksine regimet vi har stått i lenge nå, men dette har vært HELT NØDVENDIG og VAKSINERING er helt nødvendig for de aller fleste og har vært helt avgjørende for at vi har fått muligheten nå raskt til å komme tilbake til normalen.
 
Mennesker som HETSER og SPRER FRYKT og kommer med TRUSLER er psykisk syke mennesker og mange av disse er helt åpenbart sosialt dyssfunkjsonelle og genetisk ONDSKAPSFULLE slik jeg vurderer det, som aktivt MANIPULERER mennesker som er utrygge og utnytter dette GRENSESNITTET til å skape sårbarhet og FRYKT, noe slike mennesker NYTER og ha makten til å skape.
Veldig viktig at du som føler deg FANGET i slike REGIMER skapt av slike MANIPULERENDE mennesker i vårt samfunn, fri deg fra disse ONDSKAPFULLE menneskenes regimer umiddelbart.
 
Jeg er den første til å VARLSE og si ifra ang slik mennesker på innsiden av den norske stat og blant vår politikere det vet dere alle som har fulgt meg gjennom de siste 5 årene, men JEG tror å på DEMOKRATIET og LEDERE som er handlingskraftige og har integritet og leder med kjærlighet og talent i fokus. Vi har sett mange eksempler på det motsatt i denne pandemi prosessen, men husk det er sykepleierne og de som har satt sprøytene som er HELTENE i denne sammenheng, disse er mennesker som vil godt og som man kan stole på alltid.
 
Majoriteten av mennesker innen norsk helsevesen er verdens beste helsearbeidere som ALDRI hadde utsatt sitt folk for helseskade eller latt seg bruke av myndighetspersoner som ville sitt folk ondt. Så dette pisspreiket noen ondskapsfulle manipulerende mennesker uttrykker koblet mot vaksinering og disse helt nødvendige smittevern regimene vi har stått i, er kun ute etter og eksploatere din usikkerhet og frustrasjon som du er fanget i etter denne prosessen for å bruke deg i sine ONDSKAPSFULLE REGIMER og utøvelse av vold og skape FRYKT, fordi disse menneskene er slik jeg vurdere psykisk syke ONDE mennesker og med tunge psykiatri diagnoser og er sosialt dyssfunksjonelle ( PSYKOPATER, NARSISSISTER, SOSIOPATER )
 
La oss stå sammen og velge KJÆRLIGHETEN og ditt TALENT hver eneste dag nå og komme igang med FRAMTIDA, den ser faktisk meget lys ut dere !!!
 
Sivert Emil Skaarhaug
 
TvvT.no ” din TVkanal på nett ” ( FOLKETS TV KANAL )
en del av
Se artikkelen på NRK.NO under.
Previous post Nå må norske investorer kjenne sin besøkelsestid!
Next post TELYS er et must !