Slik tar disse STATSTERRORISTENE hele verden som sitt GISSEL!

Først bruker de det Afghanske folk POLITISK og stigmatiserer disse som TERRORISTER for å vinne politisk i sitt hjemland. Så skaper de drømmer i det Afghanske folk om frihet, som også er et politisk spill for posisjonering i sitt hjemland. Så SVIKTER de det AFGHANSKE folk for å posisjonere seg politisk i sitt hjemland, for så å bringe TALIBAN TERRORISTENE til VÅRT HJEMLAND for å gjøre oss til TERROROFRE og en hel verden intimideres og presse til å GJØRE EN AVTALE MED DISSE DJEVELENE og bruker dette politisk koblet til denne humanitære katastrofen DE har skapt, og igjen bruker de sin innbyggere og det Afghanske folk, for å posisjonere seg politisk. 

HVEM ER EGENTLIG DISSE POLITIKERNE?? 

….når skal VI ansvarliggjøre og stoppe DISSE politikerne?

 

Sivert Emil

Previous post COOLZTV MEDIACENTER LIVE ” some info on stream Thursday “
Next post TvvT.no “lær av UKRAINA ” LIVE Friday.