GOD HELG!

Help oss og finne navnet til vårt TV SHOW som skal bli basen i våre daglige sendinger og vårt første TV STUDIO enten i LARVIK eller DRAMMEN. BLI MED engasjer deg.

TvvT.no ” din TVkanal på nett ” skal bli nettopp det, og samkjøre digital innholdsproduksjons DIREKTESENDT fra din  butikk, ditt digitale showroom, ditt hjemmekontor, ditt streamroom, din digitale scene. Vi  skal jobbe med digital innholdsproduksjon og formidling/distribusjon i lokalsamfunnet koblet mot hele ditt marked også globalt.

Dette unike medie konseptet jeg har skapt, gir deg tilgang til powerU ” makesU empower U “, en unik produksjonsbase som hjelper deg å bli   trygg foran kameraet og elske din digitale versjon. Hele poenget med TvvT.no er at VANLIGE MENNESKER er basen for den mest troverdige digitale innholdsproduksjonen ever, og når man kobler denne digitale innholdsproduksjonen til det daglige levde liv, blir dette fullkomment.

Vær med å skap vårt førtste TV STUDIO i LARVIK eller DRAMMEN. 

Ta kontakt  for info og abonnement, våre tekniske løsninger finner du i vår WEBSHOP.

Sivert Emil

Previous post TvvT.no “lær av UKRAINA ” LIVE fredag.
Next post Is NORWAY funding TERRORISM??