UKRAINE TV livestreamet revolusjonen i 2013/2014 til hele verden.

Det denne presidenten Volodymyr Zelenskyj, forstod , var at de måtte vise verden ALT. Derfor monterte de masse kameraer overalt på Maidanplassen i hjertet av Kiev, og startet å LIVESTREAM alt som skjedde der gjennom hele revolusjonen. Her var COOLZTV en levende mottaker/ og deler, og vi hadde dialog med disse flotte ungdommene gjennom hele revolusjonen.

Når de Russiske Spesialstyrkene og Putin forstod dette at alt ble LIVESTREAMET til verden, startet det en hetsejakt på alt digitalt innhold, og kanalen ble stoppet, men da var kampen allerede vunnet og verden hadde sett hvordan disse Russiske Spesialstyrkene slaktet ned sine brødre unge flott mennesker ca 100 mennesker mistet sitt liv i denne kampen.

Jeg kommuniserte med disse ungdommene og delt aktivt i mitt nettverk disse streamene som nådde mange tusen mennesker. Alt dette innholdet er dessverre fjernet og undertegnede hadde jo ikke den gangen de muligheten til opptak som i dag, så jeg sitter dessverre ikke på noe bildemateriale nå.

Det dette viser er at å LIVESTREAME og DELE ” SANNHETEN SOM FAKTISK SKJER DIREKTE, vinner revolusjoner og hindrer kriger.

Liten tvil om at PUTIN ble tatt med buksa nede i denne prosessen, disse ungdommene var superflinke og helt rå i formidling, og zoomet inn på disse spesialstyrkene når de drepte mennesker på MAIDANLPASSEN og denne dokumentasjonen vant de helt åpenbart revolusjonen med, så disse menneskene døde på ingen måte forgjeves.

Det som skjer i UKRAINA nå og det som PUTIN har erfart, hindre en krig i UKRAINA slik jeg vurder det, han ble sikkelig tatt med buksa nede under denne revolusjonen og lover deg verdens etterretninger sikret seg denne digitale dokumentasjonen som de helt åpenbart fremdeles sitter på. Så PUTIN gjør ikke denne feilen en gang til, og faktiske forhold er at det UKRAINSKE folk og det RUSSISKE folk er et broderfolk som elsker hverandre, og ikke ønsker på noen måte å gjennomleve dette helvete de så på nett i disse dagene tilbake i 2013/14, en gang til.

Sivert Emil Skaarhaug

COOLZTV MEDIACENTER 

Previous post TvvT.no “VI MARKEDSFØRER DIN BUTIKK LIVE TORSDAG ” !
Next post Abonner på TvvT.no og skap digitalt innhold for din virksomhet.