MUSIKK på nett !

Det har aldri vært enklere eller bedre mulighet for HiFi kvalitet lyd på nett enn nå. VI er spesialister på både LYD & BILDE på nett, og kobler næring og kultur og deg midt oppe i alt dette med de heftigste audio og video løsningene som gjør det mulig for deg og både nyte og delta aktivt på konserter, og event med HiFi kvalitet på lyd og broadcast kvalitet på bilde direkte fra ditt hjem.

NDI er jokern i alt dette,  både til lyd og bilde. Last ned NDI TOOLS under til din Mac/pc og kom igang med fet lyd på nett og sjekk ut våre kamera og studiomonitorer og produksjonsprogram WIRECAST PRO som bringer alt dette sammen og setter DEG  inn digitalt med hele deg,  til hele verden. 

BLI MED i TvvT.no ” din TVkanal på nett ” fremover vi skal ut i første omgang i  NORGE med egne TV STUDIO og jobbe ut i  fra lokalsamfunn, men integrere dette globalt med hele vårt nettverk av musikere og broadcastere og vanlige mennesker på alle nivåer i samfunnet. 

BLI MED i denne herlige verdenen av TALENT og KJÆRLIGHET jeg har skapt og skaper hver eneste dag, DU ER INVITERT !

Sivert Emil 

GENELEC 360 A

De heftigst studiomonitorene på markedet.
MONITOR 360 A

GENELEC 7382 AP

AKTIV SUB til de heftigst studiomonitorene på markedet.
SUB7382 AP
Previous post ” TA KONTAKT I DAG ! ” du som næringsaktør/kommune/stat i LARVIK / DRAMMEN.
Next post TvvT.no ” join us LIVE “