TvvT.no ” din markedskanal på nett “!

Framtidas kunder har allerede tatt fullt eierskap i digitalt innhold på nett og er vant til dette, og ønsker å være en levende del av disse digitale produksjonene også som kunde og bruker av dine produkt og tjenester.

Vi er netTV kanalen for lokale næringsaktører og arrangører/eventmakere. Spesialtilpasset troverdig digitalt innhold er vår spesialitet, og distribusjon. Vi skaper synergiene for din virksomhet og ditt produkt sammen med lokale kulturaktører og personer i lokal miljøet. Vi skal etableres nasjonalt, og bygges lokalt. Vi skal dessuten på sikt ut til hele verden, og har allerede et meget stort nettverk globalt, bl.a gjennom vår musikk kanal COOLZMusicTV og vår nettbutikk COOLZTV MEDIACENTER med digitale løsninger for deg.

Vårt første TV STUDIO skal etableres, og i utgangspunktet er Drammen stedet, men vi vurderer å faktisk begynne dette eventyret her i vår hjemby LARVIK. Alt avhenger av DEG som næringsaktør lokalt i LARVIK og kulturaktør, arrangør, eventmaker.

Følg med i våre daglige sendinger, konseptet er daglige sendinger, hvor du kan være med LIVE i studio og markedsføre din virksomhet/arrangement, eller dele videoer til oss, eller sammen med oss sette opp en LIVE FEED og et digitalt hjørne/showroom i din butikk, og daglig/ukentlig GO LIVE i våre daglige sendinger med dagens tilbud og informasjon ang produkt og tilbud. 

For at vi skal kunne LANDE vårt først TV STUDIO her i LARVIK trenger vi faste avtaler med ca 30 næringsaktører som ønsker å være med i dette konseptet. 

Det skal etableres et godt synlig TV STUDIO, som en ordinær butikk i sentrum, hvor alle kan se inn i lokalene og ta del i selve produksjonen gjennom ” vindusshopping “, og vi skal ha DROP IN, tilgang til våre sendinger, så du som er litt sent ut også får anledning til å nå ditt marked på kort varsel. Dette med å sende DIREKTE og DAGLIG, er X FAKTOR i denne digitale innholds produksjonen som vi er spesialister på.

På sikt skal det bygges opp TEAM som aktivt hjelper til med DISTRIBUSJON og GJENBRUK av allerede produsert digitalt innhold, og dagens sending når disse f.eks er spesielt koblet til DIN VIRKSOMHET/ARRANGEMENT.

TvvT.no ” din TVkanal på nett “, skal også produsere eget digitalt innhold og program og være en aktiv deltager og pådriver for lokalt næringsliv og kultur og menneskers lokale engasjement og TALENT. Vi skal aktivt bidra til å vise frem LOKALT TALENT på alle områder, musikk, oppfinnsomhet, frivillighet ALLE OMRÅDER, og vi kan samfunn og selve mennesket!

Er du lokal næringsaktør i LARVIK eller DARMMEN ta kontakt, første by vi skaffer 30 kunder i vil gå av med seieren om vårt første TV STUDIO i NORGE.

Sivert ceo COOLZTV MEDIACENTER TvvT.no ” din TV kanal på nett “

Previous post VI skapte NAV og ble en etter en hetset ut av våre jobber !
Next post ” TA KONTAKT I DAG ! ” du som næringsaktør i LARVIK / DRAMMEN.