Vi kommer stadig nærmere!

Vi kommer stadig nærmere dette helt nødvendige OPPGJØRET med disse subkulturene av ONDSKAP , INNHABILITET og KORRUPSJON på innsiden av DEN NORSKE STAT.
FØLG MED og vær med å støtt meg i dette viktigste oppgjør for NORGES fremtid og din og dine barns fremtid som norsk statsborger.
 
HUSK JEG VET SANNHETEN OM NORGE og hvem disse mennesker er og hvor de er !!!..
NORGE er ikke det landet du tror det er, men sammen skal vi en gang for alle får orden på landet vårt og våre barns fremtid. Jeg har kjempet hele livet mot disse menneskene i slike autoritære roller de gir seg selv for å utøve sine ” OVERGREP ” og EKSPLOATERING av det norske folk.
 
FORMYNDERSTATEN er ren mafia ikke kall dette noe annet, dette er kriminelle mennesker som gjemmer seg bak utdanning, politisk posisjon og status gjennom økonomisk posisjon.
 
DISSE SLIPPER IKKE UNNA DETTE OPPGJØRET !!! JEG SKAL FULLFØRE JOBBEN JEG STARTET I 2002 MED Å SKAPE NAV SLIK INTENSJONE VAR, ALL DOKUMENTASJON PÅ DISSE MENNESKENE EKSPLOATERING AV DET NORSKE FOLK LIGGER I VÅRT OPPFØLGINGSVERKTØY ARENA OG DET GAMLE OPPFØLGINGSVERKTØYET TIL TRYGDEKONTORET INFOTRYGD. HUSK JEG ER SPESIALIST PÅ NAV OG er NAV`S FAR, JEG KAN DENNE ORGANISASJONEN OG NORGES VELFERDSSTATS VIRKE OG INTENSJON I DETALJ. JEG ER INGEN HVEM SOM HELST OG BLIR MÅLRETTTET FORSØKT TIET IHJEL NÅ OGSÅ AV JONAS GAHR STØRE.
 
DETTE BEKRFETER HANS ROLLE I DETTE OVERGREPET PÅ DET NORSKE FOLK. DET HJELPER IKKE Å SMISKE OG FORSØKE OG INNYNDE SEG JONAS, SANNHETEN VIL HENTE DEG OG DIN REGJERING INN, SYND AT DU KOMMER TIL Å DRA MED DEG MITT PARTI I DRAGSUGET HVIS IKKE TRYGVE VÅKNER Å FORSTÅR HVA DU DRIVER MED !!!
 
Ps Jeg opplever at endelig har KRIPOS og PST forstått hva som skjer med landet vårt, og gjennom disse sakene på STORTINGET og det som skjedde på KONGSBERG og hvordan de ble holdt ansvarlig for noe de ikke skulle ha ansvar for. Her ble manglene avslørt i detalj ang NAV og lokale kommunale lederes, og helse personers vilje, til å la ondskapen kneble en hel kommune som ender i dette massedrapet.
 
DETTE ER NORGE og deler av det jeg skapte NAV for å kvalitetssikre mot!! HUSK DET og husk hva JEG HAR LEVERT PÅ gjennom mitt 14 årige virke i den norske stat, sammen med JENS STOLTENBERGS regjering, og hva VI FIKK TIL SAMMEN !!
Ingenting av det som skjer i NORGE og vårt samfunn er tilfeldig, ONDSKAPEN har et jerngrep på landet vårt fra innsiden av den norske stat, husk
 
JEG er ingen konspiratorisk person alle mine uttalelser er basert på OBSERVASJON og FAGLIGE VURDERINGER og EGENERFARINGER med disse JÆVLENE for det er det de er, ren ondskap og eksploatører på det værste, som ikke skyr noen midler for å tjene penger og utøve makt og ” overgrep “.
 
 
Husk det dere, det denne ” lille gutten ” har kjempet mot et helt liv, ren ondskap og overlevd, er faktisk en bragd i seg. Denne historien om ” denne lille gutten “skal ut til HELE VERDEN, og ditt syn på NORGE og DEN NORSK STAT vil for all tid endres !! Jeg har bare ett ord JÆVLER !!!!!
 
 
Sivert Emil Skaarhaug
NAV`s far
Previous post COOLZTV MEDIACENTER LIVE Friday!
Next post VI skapte NAV og ble en etter en hetset ut av våre jobber !