” WORLD ” vår bærekrafts kampanje!

2022 blir året ALT endres, og verden blir ett, gjennom digital samhandling og utveksling av TALENT og tillgang til markeder globalt, styrt av helt vanlige mennesker og deres realisering av egen digital verdi, i egen person og koblet mot egen virksomhet og engasjement for sitt lokalsamfunn.

Via vårt nettverk av broadcastere, produktleverandører og seere, skal vi få menneskers TALENT og ENGASJEMENT for sitt lokalsamfunn og egen næring, ut til hele verden. 

Kjærlighet til vår planet og mennesket er drivkraften og våre digitale verktøy COOLZTV ” we powerU ” er verktøyet som gjør dette mulig.

Du kan gjennom å støtte oss og selv komme igang digitalt med våre produkt, være en levende del av denne globale prosessen. NORGE henger dessverre langt etter allerede, så viktig å ta del og komme igang med egen netTV kanal en egen COOLZTV ” we powerU “, og eie dine  digitale produksjoner og realisere ditt “DIGITALE JEG”, og skape et bærekraftig liv og muligheter for deg og din familie og verden.

COOLZTV MEDIACENTERS nettverk globalt vokser for hver eneste dag som går og vi gjør allerede en stor forskjell gjennom vårt produkt. Liten tvil om at dette METAVERSE hvor forskjellen mellom å være fysisk tilstede og digitalt tilstede viskes ut og gir absurde muligheter for deg som et helt vanlig menneske.

I vårt format powerU, er alle mennesker like og har like muligheter, og dette gir en absurd styrke og fellesskap, som bare handler om å realisere TALENT og  SPRE KJÆRLIGHETEN i verden.

Spørsmål ring meg 98 41 14 99

SIVERT

Previous post EXPLOITATION and EVIL has no place in a sustainable society.
Next post “NAV`S FAR” er du min tidligere kollega?