“NAV`S FAR” er du min tidligere kollega?

Hvis du er det BØR du ta kontakt og spørre meg HVA du kan bidra med for å rette opp denne store urett som er gjort mot meg og denne GROVE HETSEN utført av LOKAL NAV LEDER, og FYLKESSJEF, slik unngår du å bli som er min tidligere kollega i NAV, og bli rettsforfulgt ved å ta en aktiv rolle i å støtt MEG i rettsforfølgelsen mot disse og DEN NORSKE STAT.

Send mail til sivert.emil@coolz.tv eller ring meg på tlf 98 41 14 99 for avtale om din deltagelse i dette rettsoppgjøret. DU VET SELV OM DU ER EN AV DE JEG SØKER etter 14 år som min kollega.

Dette handler ikke bare om ansatte i NAV og STATEN men også leger, tiltaksarrangører, arbeidsgivere og privatpersoner som har hatt gleden av å ta del i min sterke faglige kompetanse i prosess, dere har også et ansvar om å støtte en tidligere kollega og bidra aktivt til å rette opp denne grove urett.

Dere kjenner dessuten alle til foranledningen til at JEG ønsket og skapte NAV fra 2002, og hvordan MIN MOR ble utsatt for en arbeidsgiver som ansatte en sosialt dysfunksjonell person som tok over hele hennes liv og ødela dette, med utgangspunkt i sin autoritære rolle, gitt av hans arbeidsgiver LARVIK KOMMUNE. Hele denne saken skal ettergåes punkt for punkt nå i denne sammenheng og alle aktører rettsforfølges!..

DETTE ER EN MEGET ALVORLIG SAK SOM KOMMER TIL Å FORANDRE NORGE OG HVORDAN VERDEN SER PÅ LANDET VÅRT !!!

Ps jeg har endret navn siden jeg jobbet i NAV, (Terje Sivert Skaarhaug Jacobsen ). Dette har selvsagt sin bakgrunn i hva jeg har avdekket sett i forhold til min familie. Spør om detaljene når du tar kontakt det er helt ok. HUSK meg har det aldri vært noe ” galt ” med, min helse er ivaretatt på alle områder i denne tunge prosessen jeg var igjennom når jeg skulle forstå min oppvekst, personer som har forsøkt å gjøre denne prosessen til at det er noe ” galt ” med meg, har gjort det for å isolere og hetse meg slik sanne sosialt dysfunksjonelle manipulerende ledere som selv er ondskapsfulle og psykisk syke gjør. Dette vet du som min tidligere kollega og fagperson og du vet hvor faglig sterk jeg er og hva jeg gjorde i min jobb i NAV og hvilke mennesker jeg utfordret og kvalitetssikret mot.

Disse ” lederne “ som er ansvarlige for denne grove hetsen av meg, bør du ikke stå i relasjon til, denne saken er så alvorlig at det kan virkelig få store konsekvenser for DEG personlig hvis du dekker for disse, dette er en klar advarsel, denne saken er det ikke mulig på sope under teppet. Dette er ingen trussel men en sannhet ingen kan springe fra. Gjør deg selv en tjeneste og støtt meg nå i denne OPPRYDDINGEN slik at vi en gang for alle kan fjerne slike ” ledere ” fra NAV og den norske stat.

Sivert 

Previous post ” WORLD ” vår bærekrafts kampanje!
Next post COOLZTV MEDIACENTER LIVE Monday.