MYNDIGHETENE undergraver aktivt dine menneskerettigheter og vårt demokrati!

Når et lands myndigheter aktivt bruker SOSIALT DYSFUNKJSONELLE mennesker ( psykopater ), og narsissister og sosiopater i sitt maktspill, ja da vet man at ting virkelig er galt.

Basen for det NAV jeg skapte fra 2002, var jo nettopp mitt prosess og interaksjonskonspet powerU ” makes U empower U “, så enkelt at selv barn kan lære det, avdekker psykopater, narssisister, og manipulatorer, sosiopater, mennesker som med fult overlegg hetser isolerer stigmatiserer og ekskluderer aktivt og tror at dette er en ” lederstrategi ” de kommer unna med.

Det disse mennesker ikke forstår er at de BLIR AVSLØRT for sin ondskap og manipulering. Dette har jeg aktivt gjennom hele mitt livsvirke lagt til rette for og aktivt gjennom implementering av powerU i hele det norske samfunn og verden gjennom mitt digitale engasjement, inngående nå de siste 5 åra.

Nå begynner dette virkelig å virke ondskapen i NORGE og VERDEN blir hver eneste dag mer og mer synlig for alle. Resultatet av dette blir at en demokratisk selvjustis og evnen til elske vil knuse denne ondskapen og isoler disse menneskene for all tid.

Sivert

Previous post STATSTERRORIST!
Next post JUL handler om KJÆRLIGHET!