JONAS GAHR STØRE ” du spiller et høyt spill!”

Da har fristen jeg gav HADIA TAJIK vår arbeidsminister til å rette opp denne store urett som ble gjort mot meg og grov hets av meg fra min jobb i NAV, ( NAV`s far ), av HØYRE og Ernas regjering.

Dette bekrefter det JEG observerte i denne prosessen, representanter fra fagforeningen sviktet sine medlemmer og sikret heller egen posisjon på innsiden av NAV.Mao gjorde tillitsapparatet seg tilgjengelig for arbeidsgiveren og lot seg bruke aktivt i overgrep og implementering av FRYKTKULTUR for å BRUKE NAV aktivt i sitt politiske spill.

En ting er å bli sviktet av HØYRE og mennesker som helt åpent forteller alle at de er eksploatører, men når din FAGFORENING ( NTL Norsk Tjenestemanns Lag ), setter seg selv og personer med tillitsansvar foran sine medlemmer, DA er sviket av en helt annen dimensjon.

For dere som har jobbet som tillitspersoner, vet dere at et slikt SVIK, ikke er tilgivelig! DU spiller et høyt spill JONAS, og nå har du vist meg med hele ditt politiske virke at du har solgt Norges fagforeninger til HØYRE og disse EKSPLOATØRENE, dette SVIKTET skal tydelig synliggjøres i MIN SAK. mot den norske stat, og den GROVE HETSEN nå også du STÅR BAK.

Sivert Emil Skaarhaug

” NAV`s far “

Previous post ” Søndagstur i HELGEROA. “
Next post STATSTERRORIST!