Min nydelige MOR !

Min mor Unni Synnøve, tok et vikaroppdrag for Larvik Kommune som lærer på Torstrand Barneskole. Dette oppdrag skulle bli hennes skjebne og ødelegge hele hennes liv….HVEM skal betale erstatningen for dette, og hvem skal rettsforfølges og straffes? FØLG MED på TvvT.no og vi gir DEG svarene! Sivert ” hennes sønn ” 

Vi nærmer oss 20. desember dere, datoen jeg satte for vår nye arbeidsminster til å rydde opp i denne store urett som er gjort mot meg og min mor, og hvordan disse ONDSKAPSFULLE nettverkene i Larvik og søndre Vestfold, aktivt har hetset forgrepet seg og nå forsøker å dekke overfor dette ved og stadig opprettholde sin grove hets av NAV`s far og alt dette JEG har avdekket på innsiden av den norske stat og gjennom mitt 14 år lange virke i NAV. Når dere alle forstår hva disse menneskene er i stand til å gjøre og hva som ER NORGE, vil ditt liv for all tid endres og du vil forstå MIN SAK og MIN KAMP.
 
Jeg er urokkelig og skal knuse denne ONDSKAPEN ikke bare i NORGE men i hele verden. JEG er godt igang følg med, HADIA TAJIK har fremdeles helgen på seg til å rydde opp i dette, før HUN OG HENNES REGJERING ER EN DEL AV ” PROBLEMET “.
Når en liten gutt blir en voksen mann , og har hele livet jobbet 24/7 for å forstå hvordan mennesker kan målrettet ødelegge andre menneskers liv og NYTE DET, og NYTE OG VÆRE I POSISJON TIL Å PÅFØRE MENNESKER OG DYR LIDELSER, og oppleve at et lands statlige organ og rettsystem aktivt dekker overfor det JEG HAR FORSTÅTT og VARSLET PÅ OG POLITIANMELDT, ja dette bekrefter ALT OM NORGE.
 
Denne sannhet om NORGE skal ikke bare ut til det norske folk, men hele verden. Dette landet som gir verden inntrykk av at vi er demokratiet over alle demokrati og har en velferdsstat som tar vare på mennesker og gir mennesker muligheter, noe som bare er en fasade for å dekke overfor disse UKULTURENE og dette INNENFORSKAPET av ONDSKAP KONTROLL og EKSPLOATERING, hvor disse bruker statlige midler til å skape sitt regime 24/7, disse nettverkene er ikke bare en nasjonal sikkerhetsrisiko de er en sikkerhetsrisiko for hele verdens freden.
 
JEG VET at verden følger med på disse nettverkene i NORGE og det ville være lite hyggelig om vi som nasjon fikk dette stempelet av SVIK og ONDSKAP. DERFOR oppfordrer jeg alle nordmenn til å støtte MEG og MIN SAK og MIN KAMP, slik at vi internt kan rydde opp i dette en gang for alle. HUSK JEG HAR ALLTID VÆRT LOJAL OVEFOR DEN NORSKE STAT OG MITT MANDAT SOM OFFENTLIG TJENESTE MANN HUSK DET, JEG SVIKTET ALDRI !! derfor appellerer jeg en gang til til det norske folk så vi sammen kan rydde opp i dette uten å miste ansikt til verden.
 
Sivert Emil Skaarhaug
 
Følg min kamp og min sak på folkets egen tvkanal TvvT.no ” din TVkanal på nett “
Previous post NRK nei takk !
Next post METAVERSE er begrepet du må lære deg !