NRK nei takk !

LIKE og del NRK nei takk !
 
Da er vi igang og skal få orden på NORGE en gang for alle. Det viktigste vi gjør er å kvitte oss med denne REGIMEMAKEREN og STATLIGE ORGANISASJONEN NRK som aktivt har jobbet for disse INNENFORSKAPSKULTURENE i NORGE og bestemt hvem som skal kunne leve av kultur og få posisjoner i vårt samfunn.
 
Dette er fullstendig uakseptabelt, og JEG forstår ikke hvordan nordmenn i alle disse årene har godtatt denne medieaktøren som aktivt har forfordelt og opptrått innhabilt og gitt visse grupper av mennesker i vårt samfunn fortrinn og fordeler.
Denne STALINIST tanken med ” FOLKEOPPLYSNING “, er så destruktiv og usosial og direkte undergravende for selve mennesket og hva som trigger oss og motiverer oss, vårt TALENT. Når noen få skal DEFINERE ” SANNHETEN ” i et samfunn og ” VITE BEST “, og noen få utvalgte fagpersoner blir gitt POSISJONER i samfunnet hvor disse nettopp vet best og definerer ” sannheten “, bekrefter dette denne organisasjonens mål og ” produkt “.
Hva hadde vel norske politikere vært uten NRK??
Skal vårt DEMOKRATI fungere MÅ norske POLITIKERE kommunisere til sine potensielle velgere på en habil og direkte måte ikke gjennom en STATLIG REGIMEMAKER som NRK er!!
SLUTT Å SE PÅ NRK I DAG ta fra disse sosialt dysfunksjonelle menneskene som langt på vei har et JERNGREP på landet vårt fra innsiden av vår VELFERDSSTAT og VÅRT DEMOKRATI, muligheten til å kunne styre dine TANKER og VALG og TRO, BOIKOTT NRK NÅ, og vi viser dissa aktørene at vi ikke godttar dette REGIMET lenger !!
Sivert Emil Skaarhaug
Previous post Godt jeg har ullundertøy!
Next post Min nydelige MOR !