Godt jeg har ullundertøy!

Godt vi har varmt ullundertøy vi som går til butikken i all slags vær. Skravlet med masse flotte mennesker på turen i dag dere, og mange er lei og bekymret over hvordan pandemien håndteres og veien videre. For en som har skapt opprinnelige NAV jobbet med å utvikle verdens heftigste kvalitetssikrings rutiner for en av Norges største private arbeidsgivere NorgesGruppen, har jeg lært meg en ting at JEG er den viktigste ressursen i mitt liv. Derfor er min anbefaling til deg, sørg for ta vare på deg selv i disse tider og invester i dine muligheter til å elske å ta vare på de DU elsker!
 
Vaksine er alltid riktig og aldri farlig, positive følelser skaper DU i deg selv når DU velger hva DU skal ta inn av daglig påfyll av informasjon, ikke alle aktører forstår samhandling og formidling av informasjon på en konstruktiv empatisk byggende måte.
 
Prøv noen dager uten NRK, helt nødvendig info ang pandemien får du på sms fra din kommune, og sjekk gjerne min kanal her hvor jeg har linket Sky News og CNA ( Singapore ), disse kanalen kan konstruktiv formidling også av dette vanskelige temaet pandemien er.
Husk virus endrer seg alltid og brenner ut over tid, slik skjermer GUD oss fra dødelige sykdommer over tid så det er ende på dette, og hvis du følger Sky News vil du høre info som bekrefter dette og at det er tegn på at omnikron er mindre farlig!
 
Jeg er her bli gjerne med i mine sendinger fremover og vi deler tanker og refleksjoner rundt pandemien !!
 
Sivert
 
Se sendingen her torsdag fra. kl 10.oo, da er vi tilbake med daglige sendinger etter noen dagers opphold pga av jobbing med vår WEBSHOP.
Start video
Previous post NRK er helseskadelig!
Next post NRK nei takk !