NRK er helseskadelig!

NRK er helseskadelig, deres kommunikasjonsform tar fra deg dine egen tanker og valg og har en formidling som forsøker å styre dine valg og tro. JEG anbefaler deg å slutte å se NRK, og oppleve hvor godt det gjør deg, begynn med en dag fri fra NRK innimellom, det blir nesten som å venne deg av med å RØYKE, og vi som har røket vi vet jo hvor tøft det kan være.
 
ALVORLIG TALT dette er faktisk alvorlig ment, NRK er en statlig aktør som brukes aktivt og denne ukulturen og ignoransen og innkompetansen denne medie kanalen viser aktivt i sin manglende forståelse av DEMOKRATISK KOMMUNIKASJON og SAMHANDLING, undergraver aktivt vårt DEMOKRATI og dine evner til å ha en selvstendig og trygg forståelse av hva som er DINE VALG og RIKTIG FOR DEG.
 
Denne kommunikasjonsformen NRK representerer
( FOLKEOPPLYSNINGSTANKEN regime, indoktrineringstanke/kommunikasjon ) undergraver aktivt vårt DEMOKRATI fra innsiden av vårt DEMOKRATI og denne medieaktøren forsøker aktivt og definere ” sannheten ” DU forventes og forholde deg til, dette bør du forsøke å fri deg fra og skape et eget selvstendig refleksjons grunnlag når du gjør valg og forholder deg til vårt samfunn. Dette er faktisk alvorlig ment, når en statlig medieaktør er denne manipiulatorene som aktivt forsølker og skape ukulutrerer og undergrave selve demokratiets og individets valg og tro, da er dette meget alvorlig.
 
HUSK ingen av mine utalelser er tatt ut av løse luften, jeg kan samfunn og samhandling og kommunikasjon. Forsøk å fri deg fra NRK, og opplev noen dager uten og kjenn hva dette faktisk gjør med deg. Har du spørsmål ring meg jeg er her, ikke la noen styre dine valg og tanker og tro.
 
La oss sammen skape dette bærekraftig NORGE hvor ditt TALENT og ditt engasjement gjør denne store forskjellen, og hvor vi sammen slipper frem hverandres TALENT og ENGASJEMENT og bygger kjærligheten og denne VILJEN til å vinne over alle utfordringer SAMMEN.
 
Sivert Emil Skaarhaug
 
Bli gjerne med aktivt å bygg TvvT.no folkets egen TV KANAL sammen med meg !
 
Previous post WEBSIDE JOBBING man/tirs.
Next post Godt jeg har ullundertøy!