VARSEL TIL DEG SOM DRIVER EN KONSERTSCENE !

Lørdag førstkommende inviterer vi deg til sending hvor temaet er digitalisering av DIN KONSERTSCENE, med våre PTZOptics kameraløsninger og WIRECAST PRO/GEAR produksjonsbase, med NDI løsninger for skjermer og kameraer og interaksjon med flere scener.

Videoen under  er filmet med mine gamle JVC kameraer to kamera shoot, leverer ikke helt på kontrast lyssetting her på gamle BUDDY var IKKE optimal, men vi filmet og dere ser selv hvor bra disse guttane er. Her en redited versjon i 5K litt wide…gir et mye mer tilstede format slik jeg tenker.

BLI MED LIVE fra der du er gjennom din desktop/laptop snde SMS med din mailadresse til +47 98 41 14 99, og fortell oss hvordan din scene er og tanker om produksjoner.

hilsen COOLZTV MEDIACENETER og Sivert

Sjekk en av våre gamle to kameraproduksjoner under, HAAKON GRAF TRIO med låten SUNRAIN.

Meld deg på her sivert.emil@coolz.tv sendingen starter her på kanalen ca 12.oo.

Previous post FIKK DU MED DEG DAGENS SENDING ONSDAG!
Next post COOLZTV MEDIACENTER LIVE THURSDAY.