TT aksjonen ” jeg trenger DIN hjelp nå ! “

Etter å ha blitt HETSET på det GROVESTE av lokal NAV LEDER og hans nettverk AV HETSERE, over flere år nå, og forsøkt presset ut i UTENFORSKAPET, på tross av at denne lederen og hans ” LEDEREGENSKAPER ” ble avklart etter MITT VARSEL OM FRYKTKULTUR ” UNNFALLENDE LEDERSTIL var konklusjonen m.a.o ble det dokumentert etter omfattende AVKLARING at han ER EN TYRANN SOM LEDER NAV LOKALT, ber JEG om DIN HJELP til å få mitt SYMBOL på COOLZTV MEDACENTER EU godkjent og tilbake på veien. For at jeg skal komme meg ut med mitt utstyr til potensielle kunder og oppdrag, er jeg helt avhengig av TT.

FØLG med her på TvvT.no ” din TVkanal på nett ”  TT AKSJONEN er i gang.

Sivert Emil Skaarhaug

følg
Previous post COOLZTV MEDIACENTER LIVE Friday!
Next post TT AKSJONEN fra kl 15.oo lørdag !