NÅ skal vi sammen få orden på NORGE igjen!

ENDELIG er vi KVITT disse SOSIALT DYSFUNKSJONELLE menneskene i posisjon og ERNA og hennes FRYKTMNAIPULERENDE LAKEIER som har terroristert NORGE nå i 8 år.
Dette har vært en lang kamp, MEN NÅ SKAL VI FÅ ORDEN PÅ NORGE IGJEN !!!
FØLG MED nå skal mitt produkt COOLZTV ” we powerU ” ut til folket og vi skal gi ALLE distrikt et ansikt og en stemme gjennom video/direktesendinger/egen netTVkanal med broadcast kvalitet til ALLE.
Media til folket og skape dette helt nødvendige DIGITALE MANGFOLD som sikrer et bærekraftig NORGE hvor menneskerettighetene til nordmenn sikres og vårt DEMOKRATI blir kvitt disse sosialt dysfunksjonelle ondskapsfulle manipulerende kreftene som har hatt et jerngrep på vårt DEMOKRATI fra innsiden.
Vil du aktivt være med på denne DIGITALISERINGS PROSESSEN tar du kontakt med undertegnede Sivert Emil Skaarhaug på tlf 98 41 14 99 og du finner mitt produkt her COOLZTV MEDIACENTER.
 
Dette valget er en klar seier for SOSIAL INTELLIGENSEN og EMPATI og KJÆRLIGHETSFOKUS og TALENTFOKUS, og alle forutsetninger for nå å kunne skape NORGE og et BÆREKRAFTIG SAMFUNN ligger tilrette. JEG ER SÅ UTROLGI STOLT av at MIN KAMP har ført frem på alle områder, dette har vært en LANG KAMP men jeg har valgt riktig side hele veien og stått for MINE VERDIER og på tross av et umulig utgangspunkt skapt verdens heftigste DIGITALE KONSEPT FOR NETT COOLZTV ” we powerU “, og NÅ skal vi sammen skape DET NYE NORGE, og gjenoppta de opprinnelige intensjonene med NAV som nå skal ” GI MENNESKER MULIGHETER ” i alle deler av NORGE. FØLG med vi knuser ONDSKAPEN i NORGE på alle arenaer for all tid !!

 

Sivert Emil Skaarhhaug ceo COOLZTV MEDIACENTER

 
Previous post NAV denne “SYSTEMFEILEN” skal fikses NÅ !!
Next post TvvT.no ” din TVkanal på nett ! “