OVERGREPENE på MIN MOR er grunnen til at JEG SKAPTE NAV !!

Under hele min oppvekst forsøkte jeg å stoppe denne JÆVLEN fra å forgripe seg på min mor psykisk og til dels fysisk. Nysgjerrigheten vokste, hvordan kunne en arbeidsgiver som LARVIK KOMMUNE, og lokale leger i LARVIK og lokalt TRYGDEKONTOR, bare la dette skje??

Jeg ønsket så inderlig å FINNE SVARET, på hvordan denne mannen kunne komme unna med SIN ONDSKAP og OVERGREP PÅ MIN MOR og min familie, min hund ( REI ), mine besteforeldre og meg. 

DERFOR SKAPTE JEG NAV, OG DERE JEG HAR FUNNET SVARET !!

Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig redaktør

ALLE i hele verden skal få inngående informasjon og forstå HENNES KAMP mot ONDSKAPEN og denne JÆVLEN, som tok over HELE HENNES LIV, og måten HAN GJORDE DETTE PÅ. SÅ ONDSKAPSFULT og UTSPEKULERT, og mennesker som SKULLE HA STOPPET HAN, var SELV en del av DENNE ONDSKAPEN og DETTE NETTVERKET som aktivt støttet denne JÆVLEN!!..

Previous post BRA TRYGVE !!!
Next post DEBATTEN på NRK, Trygve vant, fremstår trygg og saklig og demokratisk!!