Utdrag av ” MIN SAK ” !

“Alt startet når jeg var 3 år gammel og for første gang skulle overnatte hos mine besteforeldre. Jeg elsket min bestemor og bestefar over alt på denne jord, jeg og Sivert senior er helt like og min mormor var kjærligheten selv og en fantastisk kvinne.
 
Jeg husker det så tydelig, det var kveld og mørkt ute og månen var oppe, og jeg hadde stått opp fra sengen der jeg lå og stod å så på månen mens min mormor og bestefar lå og sov….da kjente jeg FRYKTEN slå til i hele meg, FRYKTEN over at MIN MOR ikke hadde det bra….og at “HAN “ var slem med henne!!…han var ONDSKAPSFULL med henne, og fikk henne til å gråte…JEG MÅTTE BARE HJEM TIL MIN MOR OG PASSE PÅ, at “ HAN “ ikke gjorde henne ONDT!!..
 
Dette har vært mitt liv hele livet mitt, dette GRENSESNITTET hvor JEG har kjempet for å skjerme de jeg ELSKER fra ONDSKAP. Tenk deg det, en liten gutt, tar på seg dette STORE ANSVARET og forsvare de han elsker mot ONDSKAP.
 
Den mannen som liksom skulle ha denne oppgaven og ta vare på deg og skjerme deg fra ONDSKAP, VAR ONDSKAPEN!!

Denne mannen gjorde alle denne lille gutten elsket, ONDT, og han nødt sin ONDSKAP og at JEG ikke kunne stoppe han. Denne mannen kontrollerte ALT, mat, din seng, mennesker i hans omgivelser. Han flørtet og smiske med alle rundt oss og han brukte oss gjennom sine bilder og vår person til å fremstå OMSORGSFULL og SNILL utad, mens SANNHETEN var en helt annen, en SANNHET jeg levde med 24/7 og forstod allerede som 3 åring.
 
Skjønner DU alvoret og settingen ?? “
 
Dette er begynnelsen på mitt saksdokument som gikk ut til STATSADVOKATER i Vestfold/Telemark og VIKEN, RIKSADVOKATEN, Statsforvaltere og utenlandske observatører…
 
HELE MIN SAK, og min kunnskap etter å ha jobbet aktivt for å forstå hvordan denne mannen kunne komme unna med sine overgrep på meg og min mor og bror, og alle disse aktørene fremdeles dekker for denne mannen…Jeg har funnet svaret, og svaret er at disse nettverkene av ondskapsfulle mennesker er koblet helt opp til øverste politiske nivå i NORGE.
 
Derfor har jeg sendt MIN SAK, til disse instansene og krevd at denne saken følges opp tett og kommer ut i det offentlige rom FØR STORTINGSVALGET, fordi MIN SAK omhandler NORGES NASJONALE SIKKERHET. Derfor har jeg også innvolvert utenlandske OBSERVATØRER.
 
Det jeg har avdekket er så graverende og alvorlig, nettopp fordi det omhandler myndighhetspersoner og helse/lege/lærere/prest mennesker som SKAL ivareta oss og nettopp sikre oss mot overgrep og ondskap.
 
JEG SKAL HOLDE DERE ALLE OPPDATERT følg med på min nyhetskanal TvvT.no.
 
Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig redaktør TvvT.no
Previous post Vi er gang daglig fra 1. sept.!
Next post BRA TRYGVE !!!