Vi vet at mainstream media I NORGE er styrt av disse manipulerende kreftene sentralt!!

Mainstream media i NORGE styres av disse nettverkene som er ” innenfor “, og akseptert av dette nettverket av aktører i NORGE som har FULL KONTROLL på landet vårt, tror de!!..

Disse meningsmålingene disse medieselskapene presenterer om dagen representerer deres nettverk av mennesker spurt, og slik JEG vurderer det ikke på langt nær er representativt for slik nordmenn over det ganske land tenker og mener. SP vil utvilsomt befeste sin posisjon når dagen er der og folkets stemme skal høres.

IKKE LA DEG MANIPULERE av disse mainstream medieselskapenes meningsmålinger, de ønsker bare å sikre sin egen fremtid, og styre DITT VALG mest mulig. Følg ditt hjerte og magefølelse, og velg en leder med empati og evne til å forstå hele bildet og hele landet vårt og hvordan vi fungerer og skaper et bærekraftig samfunn. Det er kun EN leder som fyller denne rollen fult og helt !!

Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig redaktør 

Vår nye statsminister

Trygve Slagsvold Vedum er navnet!

Previous post “DET VIKTIGSTE VALGET I NORGES HISTORIE ! “
Next post Vi er gang daglig fra 1. sept.!